Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemo
tag
akkor szerinted megy a pci ex16-ban akkor is ha asus?
tényleg még egy szakmai kérdés, néztem a bemenet kiosztását, van rca audio és jack audio.. a jack mire jó?
nekem pvr3000-em van és akart a barátnőm videóról másolni és nem szól az egyik oldala, video jó, kábel jó, kis kábel is.. addig dugdosta szerintem amit elcseszte egyik hangbemenetét.. jackról is menne bele hang? -
Core2duo6600
veterán
Hello
Igen, valóban így van.TV2000XP Expert
De ettől függetlenül a képet miért nem veszi nekem fel ?
Friss win 7 telepítés, 32 bit, csak a pvr és a win updatek lettek telepítve, hogy a drivert is feltegge.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
bzoley
veterán
válasz Core2duo6600 #8752 üzenetére
Az baj, ha a windows-ra bíztad a driver telepítést. Töröld az összeset, és az itt számtalanszor leírt módon telepítsd.
Hemo:
A csatlakozókhoz jár dokumentáció is. A kék? jack külső átkötés a hangkártyához.
Audio bemenet a fehér, és piros rca. -
bzoley
veterán
válasz Core2duo6600 #8754 üzenetére
Még nagyon lapozni sem kell, #8713
Driver letölt, exe kicsomagol, eszközkezelőn keresztül telepít. -
bzoley
veterán
válasz Core2duo6600 #8756 üzenetére
Nincs. A PxDVR4300DH már nem került forgalomba.
-
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
Probléma elhárítva !
Le volt hallkítva a cd audio, és emiatt nem volt hajlandó felvenni, de attól még hang nélkül felvehette volna !Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy WinFast PxDVR3200 H kártyám a szoftver mostanában furcsán viselkedik,sokszor lefagy vagy hiányosan jelenik meg a kezelő felülete,2.0.3.48 verziójú van fent van ennél újabb bétában?. Van működő a külső szoftver amely szépen működik evvel a kártyával.Mert alapból elégedett vagyok vele csak ezek az időnkénti fagyások zavarnak.?Az op windows 7 64-bit. -
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ töbször újra raktam a drivert és a szoftver is mert asrock z77 pro4 alaplapom miatt nem mindig ismerte fel a tv kártyát de frissítettem a biost és másik slotba tettem a kártyát,azóta felismeri.Csak ezek a bugok vannak a programban.De akkor marad ez. -
Core2duo6600
veterán
TV2000XP Expert tuneren keresztül a Windows Media Center behangolta a csatornákat, ami nagyon jó, de nem elég, mert nincs hnag !
A PVR2 müködik, ott van hang meg minden.Van bármi esély rá, hogy az MCE -n keresztük szóljon ?
Már csak azért is, mert MCE távlövöm van 2 is, mig a PVR2 höz ami van nem pont ehhez a kártyához való, így csak korlátozottan lehet vezéreni.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #8767 üzenetére
WMC csak PCI audio-val működik, azt meg nem támogatja a tunered.
-
Tomee001
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Leadtek Winfast TV 2000 XP RM kártyám, amit az új gépembe próbálnék átmenteni. Win7 x64-re tudtok mondani drivert hozzá? Én már keresgélek egy ideje, ki is próbáltam egy kézzel bütykölős drivert, de a Dscaler nem látja a kártyát. Sokkal nem lettem okosabb a google-ből sem, úgyhogy hátha itt találok választ.
Köszi!
-
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy Leadtek WinFast DTV 1800 H tipusú tv kártyát.
WinFast PVR2 programmal használom is.
De a következő gondom támadt.
Szeretnék vele adásokat rögzíteni úgy ,hogy előre beprogramozva vennék fel vele. Azt olvastam, hogy lehet alvó állapotból is így felvenni.
Ki akartam próbálni, ütemezett felvételekben beállítottam, hogy mit és mikor rögzítsen, majd a számítógépet alvó állapotba kapcsoltam (WIN8).
De mikor eljön a felvétel ideje nem kapcsolja vissza alvó állapotból a számítógépet. És nem is kezdi el a felvételt, csak ha újra felélesztem alvó állapotból.
Hogy lehet ezt megoldani, hogy saját maga is bekapcsoljon alvó állapotból amikor itt az ideje? -
bzoley
veterán
válasz Ladislaoca #8771 üzenetére
A próbánál volt legalább 10perc a kikapcsolás, és a felvétel kezdete között?
-
Ladislaoca
tag
Tökéletesen megcsinálta.
Köszi a segítséget. -
-
-
Bozek
nagyúr
válasz Core2duo6600 #8777 üzenetére
Az igaz, hogy van driver 64 bites Win 7-re, de a >=2 GB RAM hibát azok se oldják meg.
-
bzoley
veterán
A TV2000XP eeprom-ja nem írásvédett, és a DScaler képes belepiszkálni, ezáltal használhatatlanná tenni.
És nincs hozzájuk hivatalos x64-es meghajtó. Egyéb, barkács BT878-as barkács nem érdekel, létezik-e. -
Core2duo6600
veterán
Ez a Hauppauge PVR 500 asnál is fent áll, így ha tv zni akarok, akkor lekorlátozom a ram ot.
tt :Az én esetemben >=4 GB van, ezért kellett 4095 re temmi.
Nálad a 2047 re kellene !
Egy reboot és ha csak ennyi volt a gondja, akkor utána menni fog.+ Egy kérdés :
A PVR 2 esben, hogyan tudom a csatornákat sorbarendezni ?[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz Core2duo6600 #8780 üzenetére
Drag&Drop(megfogod, és a helyére húzod)
-
törölt tag
Simá, RM, FM és Deluxe alapvetően ugyan az a kártya, apró eltérésekkel. Ami eltér tőlük, az az Expert és a Global.
-
Tomee001
csendes tag
Értem, köszönöm a válaszokat.
Azt tudtam hogy hivatalos driver nincs hozzá, észleltem Valami alternatív módot kerestem, de akkor megpróbálom az RM nélkülit, hátha. -
Bozek
nagyúr
válasz Core2duo6600 #8780 üzenetére
Nálam biztos nem, mert PxDVR3200H-m van és amúgy is 32 bites Windows-t használok, hiába van 4 GB RAM a gépbe.
-
ceia
őstag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Leadtek WinFast PxDTV2300 H kártyát érdemes megvenni? Jó az analóg vétele, kép, hang? Elsőször PxDVR3200 H-t vettem, de kiderült, hogy túl hosszú, nem fér be az alaplapomba (PCI csatisok sajnos kizárva)
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #8788 üzenetére
Ugyan az, mert ez NXP sajátosság. A PxDTV2300 H-n SAA7136E van, az E900F-en SAA7164E. Vannak jelentős különbségek, pl utóbbi rendelkezik beépített hw encoder-rel, ami ugye MPEG4 ASP-t is tud. Egyébként a termékskálán felfelé haladva egyre rosszabb a helyzet. A 7136E esetén annyira nem zavafó a ferde hullámzás. A 7164E-t meg már láttad Te is. Igen durva tud lenni rajta a jelenség.
ceia: Igen, a kártyán levő chipről van szó.
-
Tomee001
csendes tag
Sziasztok!
Az már kiderült, hogy a tv2000xp rm kártyámmal nem sokat tudok kezdeni win7 x64 alatt. Próbáltam valami olcsó megoldást találni a problémára és találtam hirdetéseket expert és global kártyákra elérhető áron. Kicsit olvasgattam a témában, és elviekben mennie kellene mindkettőnek a win 7-el, de azért inkább megkérdem a szakikat is. Lehet valami probléma, vagy simán menni fognak? Drivert láttam hozzájuk a Leadtek oldalon az biztos.
-
Core2duo6600
veterán
válasz Tomee001 #8794 üzenetére
2 gb ramot tegyél a gépbe, és akkor megy, nekem is meg az expert jelenleg, csak kényelmetlen, mert nincs távlövőm
Ezen kivül van persze normális gépem is sok rammal.
[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
válasz Tomee001 #8794 üzenetére
Nekem is tv2000 xp expertem van, 64 bites win7, 8 GB ram, de nálam nem mindig csinálja az akadást, most pont kipróbáltam, sem a hang (ez nem is akadt nálam soha) sem a kép nem akad, egyik procimag sincs 100%-ra terhelve. De ha néha akad is a kép akkor pvr2 újraindítás segíteni szokott.
-
azbest
félisten
válasz zsotesz81 #8796 üzenetére
A 8 magos gépedben a windows úgy mutatja az 1 mag maxon pörgetését, hogy mindre 12% terhelés jelez.
Az analóg hang kapcsolat némi csúszással elmegy az ilyen probléma mellett is, de a pci audio mód telejsen használhatatlan is lehet. Itt egy bemutatóm erről: dtv 1800 H tunerrel [link] -
Core2duo6600
veterán
Hello !
A PVR2 essel kapcsoaltban kérdeznék:
Mi módon lehet neki beidomítani, hogy melyik adást jelenítse meg 16:9 ben, és melyiket normálban ?
Most ez zavar leginkább !! Egérrel egy kattintás, de a távlovővel, hogy lehet ?
Megszereztem a saját távlövőjét.Ugyanis TV ként akarom használni az egyik gépem.
Ne kelljon oda menni stb.
Távlövővel indítani leállítani stb...Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
bzoley
veterán
válasz Core2duo6600 #8798 üzenetére
Csak a kézzel kapcsolgatás működik, nincs hozzá hotkey, így távirányítás sem. Eltárolni sem lehet, mondjuk azzal nem lennénk előrébb, mert néha csatornán belül is változik a tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest