- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
öcsi119 #29878 üzenetére
ismét hozzáteszem, hogy várj meg hozzáértőbb választ is, de a topikban valaki korábban ajánlotta: NORDMENDE 38E40F 102cm-es LED televízió
ennek hatására egyik ismerősöm a szüleinek a régi crt helyett vett is egyet (mondván bármilyen is lesz, annál biztosan jobb tv ez, és úgy is lett), és azt mondja, hogy teljesen meg van vele eddig elégedve -
LOTR
addikt
sziasztok
mivel a pana topikban nem kaptam rá választ, feltenném itt is, valószínűleg úgysem panasonic specifikus a kérdés, hanem általánosságban lennék rá kíváncsi:
Panasonic VIERA TX-42AS520E tv-vel meg lehet azt csinálni, hogy megosztok pl egy könyvtárat a notebookon és wifi-n keresztül rácsatlakozok a tv-vel?
addig működött a dolog, hogy a kapcsolatoknál a tv látja a gépet, de csatlakozás közben azt írja ki, hogy a művelet megszakadt
nem tudom hogy számít e a filerendszer (ntfs), amíg nem biztos a dolog, nem formáznék, meg tűzfalakat is kikapcsoltam
köszi(#29870) mitvisz
ez csak egy megjegyzés (majd biztosan kapsz hozzáértő választ is), mert korábban valaki itt ajánlotta - ha jól emlékszem
Telefunken T65FS243LBPOSW
igaz, ez már 65-ös, korábban 250k-ért ment, a maradék árat meg kiteszi az xbox (~80k), azt gondolom talán még megegyezni is lehet a mediamarktos eladókkal, hogy ha xbox nélkül vinné valaki -
LOTR
addikt
sziasztok
elérkezett a tv vásárlás ideje, legalábbis nagyon közeli és mivel az árak lejjebb, a tv vásárlásra szánt pénz pedig feljebb csúszott, így újra kérdeznék, a korábbi samsung ue48h6500 helyett megéri a Samsung UE50HU6900 -at választani?
esetleg ebben a kategóriában jobb van e?
a tv december elején-közepén lenne rendelve, hogy karácsonyra az új tulajához kerüljön, tehát addig van idő választani
köszönöm -
LOTR
addikt
válasz
nightshadow #29417 üzenetére
köszi
itt látok még plazmás hozzászólást, plazmát nem érdemes már venni, vagy ebben a kategóriában nem opció? -
LOTR
addikt
sziasztok
két barátom megkért, hogy érdeklődjek nekik egy-két tv után, tehát meg is tenném, ha jól emlékszem régen a panasonic plazmák voltak a legnépszerűbbek, de ha jól tudom azokat már nem gyártják, ezért itt teszem fel a kérdéseketaz egyikre mondjuk 150k huf lenne szánva, ha nagyon bestbuy lenne kicsit többért, az belefér
tudjon wifit (lehet venni hozzá valami klaviatúrát/beviteli eszközt, hogy netezéshez ne a távirányítójával kelljen szórakozni?), 3d nem kell, meg semmi extra sem, minél nagyobb képátlóvala másikra már pontos típus is lett kinézve: samsung ue48h6500
ebben az árkategóriában (220k huf) kb, szintén lehet kicsit több, ha annyival jobban megéri
wifi és 3d, valamint a minimum 120cm átló fonots és az illető hallott valami olyasmit, hogy a 3d-nél fontos, hogy minél magasabb legyen a frissítési ráta, tehát ezért akart 400hz-estnem holnapra kell, valószínű karácsony lesz belőle, akkor úgyis jó akciók vannak, de ajánljatok valamiket légyszíves
köszi -
LOTR
addikt
köszi
és a plazma nem fogyaszt többet, mint mondjuk a led tv? egy esetleges ledes alternatíva?
én nem vagyok képben e téren, de pár éve még az volt, hogy inkább lcd, mint plazma
esetleg tudnál írni róla valamit, vagy a link is elég ha egyszerűbb
kicsit visszaolvasva ennek a kisebb változatát is írta valaki, gondolom akkor az is jó egy olcsóbb kategóriában
még egy kérdés a végére, azt írja 3d plazma, ezt a 3d funkciót ki lehet kapcsolni?
vagy miben jelenik meg?
láttam már 3d tv-t, de meglátásom szerint nincs rá szükségha sok alapdolgot kérdeztem amik le vannak írva már valahol, akkor jöhet a link
köszi megint -
LOTR
addikt
Sziasztok!
Milyen 100-110cm körüli tvt ajánlotok 200-250k nagyon esetleg 300k közötti kategóriában?
Lehet kicsit érdekes a kérdés, de mondjuk kb 40-42-46" átmérőkben, tehát mindegyikre 1-2 alternatívának örülnék.
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest