- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Aktív témák
-
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, október elején szeretnék tv-t venni.
Legfőbb kritérium hogy 76 cm-nél szélesebb, és 56 cm-nél magasabb (lábbal v. állvánnyal szóval mindennel együtt hogy össze van szerelve és használható) ne legyen. Bútort nem akarok most újat venni.
Eddig két olyat néztem ami "okos", de ha sokkal jobb a képminőség akkor erről simán lemondok (keret 130k, ha van valami hatalmas minőség ugrás akkor 150k, 3d viszont nem kell):
Mintha olyat olvastam hogy az LG ips, de nem tudom hogy ezért jobb e mint a sony. Tv-hez nem értek.
Szóval kérnék tanácsot van e ezeknél jobb ennyiből, és ha nincs akkor a kettő közül melyiket.
Köszönöm szépen.
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest