Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
PNP
őstag
Van olyan TV, ami képszerkesztésre is alkalmas? Illetve elsősorban arra, maga a tévézés másodlagos. Nyilván kézenfekvő a válasz, hogy vegyek monitort és külön tunert, de érdekel hogy hol tart a tudomány
Lehet relatíve drága is, mert csak kb 26"-os méret kell. Gondolom LED-eseket nézegessek... -
PNP
őstag
#32987 Valaki?
-
PNP
őstag
Biztos sokszor felmerült a kérdés, de egyértelmű választ nem találtam rá: kiváltható-e a monitor egy LCD TV-vel? Vettem egy LG W2600HP-BF monitort, ami elvben a jobbak közé tartozik, TN paneleset nem akartam, mert elsősorban fotók feldolgozására használom a gépet, filmnézés, játék csak sokadlagos szempont. A monitor viszont gyárilag hibás volt, és nem is cserélik ki, hanem visszafizetik az árát. Közben elkezdtem tévéket nézegetni (mivel egyébként nincs, és TV tunert vettem volna, de mégiscsak kényelmesebb, ha nem kell a gépet bekapcsolni egy adás miatt).
Samsung 32B550 vagy 650, ami szimpatikus (tehát nem a legolcsóbbakat nézem, nem tudom ez mennyit számít, mivel paneltípust sehol nem látom megemlítve). Gondolom páran felröhögnek, ha valaki grafikai felhasználást és a televíziót egy mondatban említi, de tényleg ENNYIVEL szarabbak az LCD TV-k? Árból ez következne, viszont a TV-k feltételezem a TN panelnél jobb kijelzővel vannak felszerelve, nekem pedig csak az lenne kizáró ok. Milyen egyéb paraméter miatt ne vegyem meg monitornak? Háttérvilágítás? Nem láttam még gépre kötve, azért is kérdezem ezeket.
Kösz! -
PNP
őstag
100Hz mennyire látszik LCD kijelzőnél? CRT-nél számított, de az ugye tök más elven működik. Konkrétan a Samsung B550 és B650 között vacilálok, árban elég nagy különbség van (és elvileg az 550-est is rá lehet venni USB-ről való filmnézésre).
-
PNP
őstag
Valószínüleg túl általános a kérdés: milyen LCD TV-t ajánlotok?
Árban a plafon 200e, de inkább 160-170 ezres kategóriából szeretnék válogatni.
32-42 col közötti méret kell, dizájnra a Samsungok tetszenek, de rengeteg típus van abból is, adatlap alapján nem igazodok ki a különbségekben. Full HD nem szempont.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest