Hirdetés
Aktív témák
-
dimension75
csendes tag
Samsung UE B 7000-esem van. Meg tudná valaki mondani hogy ebben a típusban van-e a földi digitális adásokra térerejére vonatkozó információ? Ha valaki tudna segíteni azt megköszönn
ém.
-
dimension75
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy ha pendrive-ról játszok le 1080p mkv filmet az valójában is full hd-ben jelenik meg a tv-n? A kérdés azért merült fel bennem mert úgy tudom hogy a full hd anyag csak HDMI-n megy át? Vagy az USB is átviszi? Azt tudom hogy egy mkv soha nem lesz olyan szép mint a Blueray. Aki tudja a választ kérem írjon.
-
dimension75
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy a pendrive-ot a tv bekapcsolt állapotában is ki lehet-e húzni (természetesen akkor gondolom amikor nincs használatban) vagy csak kikapcsolt tv-nél?
-
dimension75
csendes tag
Tudna arra valaki nekem válaszolni hogy ha veszek egy 320GB usb merevlemezt, akkor arról mérettől függetleül a HD filmeket le fogom tudni játszani a Samsung tv-m usb-jén keresztül? Illetve ha igen, milyen típusú merevlemezt érdemes választani? (Úgy értem van-e valamilyen paraméter a merevlemeznél amire figyelni kell hogy működjön a dolog)
-
dimension75
csendes tag
válasz guriga1234 #45663 üzenetére
Ezek szerint akkor az NTFS-re történő formázás csak a PEN drive élettartamát csökkenti?
-
dimension75
csendes tag
válasz romulan #47565 üzenetére
Nálam az egyik mux 70% a másik 72%, mégis bekockásodik időnként. A bithibaarány is fontos az meg néha felmegy 5-6-ra is sajnos. Mondjuk ez - valószínüleg - azért van, mert körbe vagyok véve vasbeton épületekkel és közvetlen rálátás hiányában csak visszaverődő jelet kapok...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen processzort vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Synology NAS