- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedanobert
csendes tag
szía bocsi a zavarásért kezdő vagyok s olvasgattam látom azért te benne vagy ebbe a dologba!nos van egy h.dvdm kiszettem a kijelzőt és a fóliaréteget leszettem róla!1 réteg volt és eltüntt a kép de ha a leszedettt darabot eléteszem akkor látom!igen tudom hiába nem látom attól még van kép!de így már nemtudom használni igaz?mert ez a réteg cafatokba jött le és enélkül használhatattlan igaz?vagy lehet eszt pótolni?hol lehetne ilyet kapni?rem tuttok segíteni?+kösszöném
-
bedanobert
csendes tag
szía bocsi a zavarásért kezdő vagyok s olvasgattam látom azért te benne vagy ebbe a dologba!nos van egy h.dvdm kiszettem a kijelzőt és a fóliaréteget leszettem róla!1 réteg volt és eltüntt a kép de ha a leszedettt darabot eléteszem akkor látom!igen tudom hiába nem látom attól még van kép!de így már nemtudom használni igaz?mert ez a réteg cafatokba jött le és enélkül használhatattlan igaz?vagy lehet eszt pótolni?hol lehetne ilyet kapni?rem tuttok segíteni?+kösszöném
-
csapos2
addikt
Akkor elegendő lesz a polár fólia.
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy megnéznéd, melyik lehet a legalkalmasabb? [link] Nem igazán értek angolul, és az értékeket sem értem mi micsoda.
MOD: Akkor, ha a kettes panel hátsó polár rétegét leszedem, normálisan is oda tudom majd rakni? Szuper.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Ez a színszűrő, feladja nekem a leckét.
Driverrel el lehet forgatni, meg tükrözni is lehet, csak sajnos nekem nem ez a bajom. A fóliátlan kijelző elé úgy kell a másik panelt tenni, hogy 90°-kal elfordítom, így nem a teljes felületet fedi.
Nomeg benne van a dologban az is, hogy a rátét panelon biztosan rajta van a színszűrő. Ezért még nem vagyok biztos abban, hogy a polarizáló fólia önmagában elegendő lenne.
Lehet valahonnan színszőrőt szerezni, vagy ez nagyon speckó dolog? -
csapos2
addikt
A kijelzőn nem maradhatott semmi, mivel a fólia leszedése után valami ragacs maradt rajta [link], amit szépen letakarítottam [link].
Ezt a szubpixeles dolgot nem vágom, hogyan tudnak színszűrőt rárakni, ha nem festve van és nem is fólia?
A szemüveges dolgon már túl vagyok, most itt tartok:
[link]
Ez egy másik TFT kioperált kijelzője, egészen tűrhető eredményt ad, csak sajnos éppen elfordítva jó. -
csapos2
addikt
Nem látom a leírásban a színszűrőt. Amit itt [link] feltüntettek, vagy az nem minden típusnál van?
Mindez azért érdekes, mert ha nincs szükség a színszűrőre, akkor nyugodtan rendelek polár fóliát. Ugyanis a lumenlabon sokan direkt cserélik le, állítólag szebb képet ad, mint a sajátja.
De, ha mégis kell színszűrő, akkor nem tudom hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest