- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkatona
tag
válasz
nexusarx #1122 üzenetére
nexusarx!
Látod így kezdődik a dolog. Először csak kipróbálom,összekötöm,csak próbából építek köré egy dobozt és mire észreveszed magad már nincs visszaút! Remélem majd Te is megépíted idővel a saját projidat és büszke leszel rá!
Szerintem első körben eszedbe se jusson leszedni az AG-t,mert így bármikor visszafordítható a moncsi sorsa.Ha leszeded és nem jön össze a dolog bánkódni fogsz.
Van már valami lámpád? Mondjuk egy fémhalogén? Mert az kelleni fog.
-
Washwillah
tag
válasz
nexusarx #1116 üzenetére
helló!
én éppen ma szedtem le az antiglare fóliát a kijelzőmről. kb 3-4 órát áztattam ioncserélt vízben, után egyszerűen óvatosan kezd meg a körmöddel vmelyik szélén és egyben fel lehet húzni az egész fóliát. nagyon takarítani se kell utána, csak töröld jó szárazra és már használható is.
van pár kép az oldalamon, ha gondolod nézd meg: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest