Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
válasz
Dellorto21
üzenetére
A fix fókuszosnak mindig ugyanakkora a fókusztávja, vagyis minél hátrébb viszed a projektort, annál nagyobb a kép. Az állítható fókusztávolságúnál a lencsék egymáshoz viszonyított távolsága változik és így változik a triplet fókusztávolsága is. Tehát ha hátrébb viszed, akkor adott esetben tudod csökkenetni a képméretet.
Én azt tapasztaltam eddig, hogy a fixnél is szerencsésebb, ha eltolható páér centit a triplet, mivel ez kell az élesség beállításához.Kb. ugyanakkora az LCD-énk. Én 2,5m-ről fogok kb 2,6m x 1,5m-es képet vetíteni. Ahhoz, hogy 5-6m-ről vetíts 2x3-as képet saccra kellhet egy 500-600mm-es triplet. Olyat még csak külföldi oldalon láttam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest