- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
A váltó áramú izzót csak addig használtam amíg megnézem hogy milyen képe is van, természetesen ezt külön ármarforrásba dugtam, de elég karcsún világította át az lcd-t, de arra elég volt hogy rájöjjek hogy valami nem oké, de szerencsére csak forrasztani kellett kicsit. Tegnap viszont összeraktam a projektort a 150W-os fém halogénnel, ugyanis sikerült felfúratni a gyári reflektort anélkül hogy széttört volna és így már könnyedén belement az új izzó a külső burkolattal együtt
Viszont még az izzót semmivel sem ragasztottam be, mert jól illeszkedik a furatba és még a sorkapocs (azzal oldottam meg) is tartja hogy ne mozduljon el, de lehet azért nemártana neki a rögzítés/ragasztás. Így 160cm széles képet néztem tegnap 3 órán át és a fényerő is jó volt. Viszont remélem hogy ez a ballaszt még hosszú életet tervez magának, vagy legalább ezt az égőt bírja ki
Az N-Light problémát meg már kipróbáltam, hogy ha megszakítom (ezt úgy oldottam meg hogy kihajlítottam azt a tüskét az összekötő panel csatlakozójánál ami azt vezeti) akkor mindig van égő
De ugye most vissza hajlítottam azt a tüskét. Szóval a lényeg hogy most megy a mozizás
Viszont egy tapasztalat: Mivel én mindent az atomjaira szedek típus vagyok ezért a projektor sem volt kivétel
és megnéztem hogyan is épül fel ez az lcd megoldás:
Fényforrás-->UV/IR szűrő-->Polarizátor-->LCD-->Polarizátor-->Fresnel-->Optika
Amin meglepődtem hogy a két polarizátor külön üveglapra volt felvíve, persze lehet ez csak nekem újdonságKöszönöm, hogy leírtad a te megoldásodat is
Tervezek későbbre egy Xenon megoldást is, de az valószínűleg már egy teljesen saját építésű projektor lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Motoros topic
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest