- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
A váltó áramú izzót csak addig használtam amíg megnézem hogy milyen képe is van, természetesen ezt külön ármarforrásba dugtam, de elég karcsún világította át az lcd-t, de arra elég volt hogy rájöjjek hogy valami nem oké, de szerencsére csak forrasztani kellett kicsit. Tegnap viszont összeraktam a projektort a 150W-os fém halogénnel, ugyanis sikerült felfúratni a gyári reflektort anélkül hogy széttört volna és így már könnyedén belement az új izzó a külső burkolattal együtt
Viszont még az izzót semmivel sem ragasztottam be, mert jól illeszkedik a furatba és még a sorkapocs (azzal oldottam meg) is tartja hogy ne mozduljon el, de lehet azért nemártana neki a rögzítés/ragasztás. Így 160cm széles képet néztem tegnap 3 órán át és a fényerő is jó volt. Viszont remélem hogy ez a ballaszt még hosszú életet tervez magának, vagy legalább ezt az égőt bírja ki
Az N-Light problémát meg már kipróbáltam, hogy ha megszakítom (ezt úgy oldottam meg hogy kihajlítottam azt a tüskét az összekötő panel csatlakozójánál ami azt vezeti) akkor mindig van égő
De ugye most vissza hajlítottam azt a tüskét. Szóval a lényeg hogy most megy a mozizás
Viszont egy tapasztalat: Mivel én mindent az atomjaira szedek típus vagyok ezért a projektor sem volt kivétel
és megnéztem hogyan is épül fel ez az lcd megoldás:
Fényforrás-->UV/IR szűrő-->Polarizátor-->LCD-->Polarizátor-->Fresnel-->Optika
Amin meglepődtem hogy a két polarizátor külön üveglapra volt felvíve, persze lehet ez csak nekem újdonságKöszönöm, hogy leírtad a te megoldásodat is
Tervezek későbbre egy Xenon megoldást is, de az valószínűleg már egy teljesen saját építésű projektor lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest