Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Hi!
Amennyire ki tudtam venni (beírkáltam értékeket) ezzel, ki lehet számolni bármely értéket a 4 közül, ha a másik hármat tudjuk.
Na most ha jól értem:
1.Size of object to be projected in inches (ie. your LCD panel):
1.A kivetítendő kép mérete (LCD panel méret):
2.Distance from projector lens to screen in inches:
2.Falra kivetített kép távolsága a lencsétől:
3.Size of projected image in inches:
3.Kivetített kép mérete: (gondolom ez is képátlóra vonatkozik)
4.Focal length of lens in inches:
4.A lencse fókusztávolsága:
Persze mindegyik inch-ben asszem ez a hüvelyk
A 4-essel nem igazán vagyok tisztában, de aki ért a lencsékhez az biztos tudja mi ez az érték
(Talán a lencse fókuszpontjának a helye)
Na mármost bármelyik 3at kitöltöd ez beírja a hiányzö 4.et -
j.bravo
addikt
Okké, várom az eredményeket
A linkelt kalkulátor nekem működik, legalábbis számol. A 4 értékből beírsz 3-at, a negyediket üresen hagyod, ő kiszámolja. Fentről lefelé:
1)Size of object to be projected in inches (ie. your LCD panel) - a kivetítendő tárgy (kép) mérete, esetedben a tft kijelződ mérete inch-ben (coll-ban, az ugyanaz)
2)Distance from projector lens to screen in inches: - a vetítőlencse és a vászon távolsága, inchben
3)Size of projected image in inches: - a vetített kép mérete (mekkora képet akarsz a vásznon)
4)Focal length of lens in inches: - a lencse fókusztávolsága
Magyarul ha még nem lenne lencséd, akkor a fenti 3 adatból itt ki tudnád számolni, milyen lencsét kell venned. Vagy, bármelyik 3 adat adott, ki tudod számolni mire számíthatsz a negyedikkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest