- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabohun
csendes tag
válasz
csapos2 #1671 üzenetére
A barna folt az annyi (képekeken jól látszik), a fresnel sarkításnál nincs lefedve és ott
a falon egy idő múlva barnás sarkított fény keletkezik miközben a fresnelt kivettem nem láttam égést vagy barnuló foltot.
Igen igen ez egy jó kérdés az,hogy a lámpa és a fresnel fókuszban van-e,azt kimérem holnap, bár a láda elkészítésénél pontosak voltak a mérések ,de lehet hiba gondolom egy- két centi is.Az biztos ,hogy jól állnak a fresnelek kipróbáltam már fordított állásban csak kör alakot vetitett nekem a falra.
Foncsor nélkül se próbáltam még ,bár igazad van szerintem, mert a foncsor közepén fut át az izzó úgye ,a foncsor alsó és felső kilógó része félköríves csikot hagy a papirlapon mivel az izzón keresztül nem veri vissza a fényt annyira. Kiprószálom holnap nélküle .
Fénylik igen mert még nem találtam megoldást a ventik takarására,ott látszik igazán a két shrek képnél,az egyiknél nem volt takarva ,a második képnél meg csak részben tudtam lefedni .Ekkora izzónál nem gondoltam volna ,hogy ennyit számit.
A fény fókuszálásával is lehet még gond .Ödönnek amikor itt volt nálam volt egy jó ötlete,az izzót bele kell ültetni állmennyezeti neonos megvilágításnál használt u- alakú borításba vagy mint a közvilágításnál használt fényvisszaverő u-alakú fémbe aminek a belseje krómozott vagy csiszolt aluminium,hisz ilyenkor csak előre fele szórja a fényt.
Mit szólsz a szörmedvényemhez
Köszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vallás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest