- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
Washwillah #1132 üzenetére
Én azt mondom, hogy érdemes megpróbálni, de még nem volt alkalmam tesztelni, ez pusztán csak elméleti fejtegetés, de logikus, és mindenhol ezt lehet olvasni. Csapos2 már említette, hogy flexkoronggal le kell vágni a széleit, mivel csak ott fogja ragasztó, utána könnyen szétjön, viszont már nem lehet/érdemes újra összeilleszteni (de szerintem azt is meg lehet próbálni, mivel nem hiszem hogy pontosan kell illeszteni, ha már a trapézkorrekcióhoz is döntögetni kell). Persze a tévedés jogát én is fenntartom a biztonság kedvéért.
Ja és egy fontos dolog, ezen is szívtak páran: a fresnelek legyenek a peneltől kb 2 centire, hogy a vetített képen ne látszanak majd a lencse karikái.
Szeretném, ha eljönne az életembe a fény: ki tud nekem olcsó, ámde használható fémhalogént mindennel? Őrült Ödön: nálad lehet még érdeklődni esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Medion ház
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest