Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• judit71

újonc

válasz MADKING #9670 üzenetére

Nem Uram Önt válaszra sem méltattam, üzenet szinten sem. Ön pedig annyira nem érzékeli az apró nüanszokat , hogy ezt se érti!!!! Tudja Eszterházyt idézném, ha Önnek talán mond ez a név valamit: "Bizonyos szinten nem süllyedünk bizonyos szint alá" És ezzel befejeztem!
    Legközelebb legyen szíves ha magam erre a Topicra szorulnék a kérdésemre Ön nem válaszolni!!!!! Ja és látja, mivel magam egy egyetemet is elvégeztem, sőt -kettőt- és még egy doktori címem is van csak nem műszaki -ami meg lehet, hogy Önnek nincs- képes vagyok ha Önnek kívánok válaszolni a megfelelő válasz gombra kattintani. (De sem az egyetemi végzettségemet sem a doktori címemet nem hoztam még fel soha , sőt bemutatkozáskor sem szoktam használni, de most szükségét éreztem jelezni)

• judit71

újonc

válasz jociolaszi #9667 üzenetére

Elnézést ha félreérthető voltam. Nem Ön támadt, pontosan Ön védett meg, a MADKING nevű felhasználó "kedves" válasza után, aki egy kérdés miatt engem állított be valami ütődöttnek. Ön irta neki azt is, hogy nem érdekli Önt az, hogy mire akart utalni. Ezt köszöntem, és valóban, tönkrement nekem is a mosógépem, a TV-m 4 - 3 évesek voltak. És a mosógépszerelő azt mondta nekem, hogy véleménye szerint kvázi direkte csinálják gyengített alkatrészekkel a készülékeket, + olyan árakon vannak a szerelési költségek, főleg az anyagköltség miatt, hogy nagyon sok esetben nem is érdemes megjavítani. Erre akartam csak utalni amikor irtam én is, és köszönöm a tisztességes hozzállását!!!

• judit71

újonc

válasz jociolaszi #9664 üzenetére

Köszönöm a válaszát! Nem tudom mi volt a kérdésemmel a gond, hogy egyből támadni kell, köszönöm , hogy Ön ugy értette , ahogyan gondoltam. Igen, nekem egy 3 éves TV viszonylag uj. 4 TVnk van a lakásban , mind sík képernyős, és ez volt az ami viszonylag a legujabb volt, ujabb korában pedig nem volt egy olcsó mulatság ,nem hittem volna h ez mondja be az unalmast. Egyébként nem gondolom, hogy átlag ember 3 évente tervez 200 ezerért hűtőt, 200 ezerért tévét - ami egy kicsit igényesebb és határ a csillagos ég az árban- és nagyjából ugyanilyen időszak után mosógépet venni, ismerve a mai állapotokat sok embernél magam nem is tudom miből teszik ezt. Mindegy: Én az Ön válasza alapján vettem egy uj televíziót, egyébként gondolkodtam ezen, de az Ön válasza megerősített. Köszönöm tisztelettel a segítséget, és másoknak üzenem: Ha még egy ilyen fórumon is csak pikirtkedni,más szavát kiforgatni tudjuk, akkor már tényleg nagy a baj!!!!! Szép Napot Önnek!

• judit71

újonc

Sziasztok. Kérlek segítsetek már nekem. LG FULL HD 42 colos (remélem jol irom, mert műszaki analfabéta vagyok) 3 éves csak, tehát viszonylag uj: Csak hangot produkál, kép egyáltalán nincs. Szerintetek a javítás nagyon költséges, inkább ujat kell venni, ugye? Kb valaki saccoljon m nekem egy javítási összeget....körülbelül.Egyébként a műszaki cikk gyártók teljesen hülyére veszik sztem az embereket. A mosógépem 4 év után mondta be az unalmast- szerelő: kb ennyire tervezik őket, nem többre.köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák