- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboy
tag
válasz
axlrose32 #99 üzenetére
Nem barkácsolom tovább csak nézegettem mi, hogy merre meddig működik.
Viszont olyant csinál még a cucc, nem tudom, h ez jó-e vagy ez a baja az egésznek. Bekapcsoló gomb benyomása után, hallatszóik, hogy a tápban zúgnak az alkatrészek, gondolom a feszültség meg az áram miatt. Ez a zúgás elkezd magasabb hangra változni fokozatosan majd egy bizonyos hangmagasság után a kettő relé kapcsol, majd minden hang megszűnik a tápnál. Ekkor még nem csináltam semmit csak a power gombot megnyomtam, és pirosan világít a led. Megnyomom a bekapcsoló gombot, vagy a fel/le gombot a TV-n, megint kattan a relé, a zúgás megint jelen van, kép még mindig nincs majd egy kis idő után megint kattan a relé de csak az egyik és a hang megszűnik a tápból.
A tápról csatlakozik 2 csatlakozó, az egyikben 4 másikban meg azt hiszem 8 kábel jön át. 5V 55V meg 180V feszültséget hoz át a panelen írtak szerint. Na most a és az 55v 180V-ot nem tudom kimérni a helyén, az 5V-on meg csak 3.6-4,2V-ot mérek. Többször is próbáltam kikapcsolt illetve bekapcsolt állapotban, mikor van zúgás a tápnál, mikor nincs, ezek az értékek nem változnak.
Igen teljesen LG a belseje, az Ysus lapra 42v7 van ráírva meg ez a hibrid típus szám/kód. Még ezt a típuskódot/számot találtam a panelen: 6871qyh045d.
Szombaton viszem szakihoz, engem csak ennyi érdekelt, h lássak ilyet belülről, hogyan épül fel és miket tartalmaz egy ilyen TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó fülhallgatók, Sony, JBL!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest