- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreizwanzig
tag
válasz
axlrose32 #9281 üzenetére
Sziasztok!
Koszi a valaszokat!
MADKING: biztosan hattervilagitassal van gond, mert latom a kepet alul is, csak vilagitas nincs.Axlrose32: igazad van, beszeltunk is mar errol privatban, hogy elvinnem hozzad a TV-t, ha tudom, de nem igazan tudom. Nemetorszagban lakok es egy ekkora TV-t eleg problemas szallitgatni Magyarorszagra, meg vissza. Itt egy ilyen javitas majdnem annyiba kerulne, mintha vennek egy masik TV-t., akkor meg mar inkabb veszek egy masikat, minthogy egy javitasra rakoltsem egy uj TV arat. Ugyhogy ugy dontottem, hogy kockaztatok. Megcsinalom magam es ha jo lesz, akkor orulok. Ha meg esetleg elrontom, akkor ennyi, megprobaltam, nem jott be, ugyanott vagyok, mint elotte, hogy kell egy uj TV.
Szoval LED sort hol tudok venni ehhez a TV-hez? Lehetoleg EU-n belul.
-
MADKING
tag
válasz
axlrose32 #9281 üzenetére
"Az a baj, hogy sokan Youtube-ról, meg internetes fórumokról kezdenek mostanában tévét javítani..aztán lesz egy felesleges alkatrész." - ha jol csinalja, ossze rakja melle meg 1 TV-t.
Es neked mar 2 kell megjaviteni, az egyiken a led sor cseret, masikon a led meghajtot
Szerintem ez nagyon jo uzlet, a forum es youtube.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest