Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
A sztori az olyan amilyen, ízlések és pofonok, de a hoyo játékoknál mindig is szófosásuk van a szereplőknek itt is és genshinben is. Ezért még a jó sztori is lehet túlságosan elnyújtott, és már-már élvezhtetetlen. Szerintem se túl jó a mostani sztori, próbál színes lenni, de engem se tudott annyira megfogni. Érdekel hova fut ki majd, de amúgy most is csak túl akarok lenni rajta, nincs bennem semmi izgalom mi fog történni. Azért azt díjazom, hogy itt a szereplőknek nincs plot-armor-ja, vagyis vannak akik elhullanak.
Annyira azért én nem érzem vészesnek az új karaktereket se, egyiknek se szereztem be saját LC-ját, de mindegyikük jól elvan. Az tény, hogy nagyon sokat számít a saját LC, de anélkül is megoldható minden. BP-t azért érdemes megvenni, onnan is jön ugye minden hónapban 4*-os remembrance LC ha azt választod, én is azzal hidalom át. BP nélkül valóban nehéz ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest