- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Mindkettőt. -2,75 és -2,5. De romlik vissza kegyetlenül. Ez van, nem állította meg a műtét a romlást. Mondjuk nem is arra való a műtét, de reméltem hátha megállítja. Nem tette. Bal szememnek már kellene úgy 1 dioptria, a jobb még megvan nélküle. Várok, hogy romoljon kicsit, aztán megyek a dokihoz s meglátjuk mi lesz, egy dioptriát még nem igazán éri meg műteni. Műtét vagy szemüveg... Nem tudom melyiket szeretném, nehéz döntés.
P.S. Ja, műtét előtt a bal szemem volt az erősebb. Ez van.
-
ngabor2
nagyúr
ha mindkettőt kell, jobb szeretik egyszerre csinálni, 1x kell beavatkozni, egyszerre gyógyul, egy fájdalom.
Kombat: neked is azt ajánlom, ha rászánod magad, akkor csináltasd meg mindkettőt.
ja, és érdemes a dokira hallgatni, amit ő ajánl. engem lebeszélt a drágább LASIK-ről, és egyértelműen a PRK-t ajánlotta. azt mondta, hogy többet kell fizetni, nem sokkal többért, és az idegentes-érzés ott is megvan, mert kontaktlencsét tesznek bele.
debrecenben én dr. Hassan Ziad-ot ajánlom, gyorsan és jól dolgozik. a PRK szemenként 100k. lehet, hogy nem adnak előtte xanaxot, meg egyéb aprólékok hiányoznak, amit az OM-nél írtak, de imho az nem is része a dolognak. a műtét után a szemcsepp (Oculogutta neomycini) azért benne volt. 2 üveggel adtak, az egyik pont el is fogyott.
-
ngabor2
nagyúr
5k, de egészségpénztárból visszaigényelhető.
majd utánaérdeklődök, hogy "technikailag" részletekben lehet-e fizetni, mert akkor egy másik ep-számláról is részben fizettetek, minél kevesebbe fájjon a végén.
amúgy én azt vallom, hogy a fontos dolgokon nem szabad sokáig rágódni. más pl. egy lakásvásárláson hónapokig mekeng, nekem a "van egy lakás, érdekel?"-től a foglaló letételéig kb. 1 hét telt el, azért nem 2 nap, mert pont úgy esett a karácsony...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest