- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.ildiko45
újonc
Van egy facebook csoport, majd megkeresem, ahol volt pár fehérjeporokra vonatkozó beírás, bár az nem kondi, csak összefügg
. Ha jól emlékszem ebben a csoportban már szemorvostól is lehet kérdezni, lehet nem ártana rákérdezni. A megeröltető mozgásra, emelgetésre szerintem több időt kellene hagyni, nekem prk-ra két hét volt azt hiszem.
-
robesz87
tag
1.75 D az nem nagy, így már értem, hogy miért tudják 8.5 mm-re csinálni az optical zone-t. Mindenesetre azért kérdezz rá, hogy ebbe beletartozik-e a transitional zone, ami már csökkenő dioptriával rendelkezik, ez a lebeny fixálásáért felelős terület. Ha beletartozik, akkor nagy fénycsóváid lesznek, de ha nem tartozik bele és 8.5 mm-es optical zone-t kapsz, akkor az teljesen jó. Ha mondjuk 9 mm a sötétben kitágult pupillád, azt a fél mm-t észre sem fogod venni fényszóródás tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest