- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brembo
aktív tag
Hasonlókról tudok beszámolni, a májusi DiamondFemto után semmi kellemetlenséget nem észleltem. A műtét utáni pár órában könnyezett a szemem, de már azonnal élesen láttam. A másnap reggeli kontrollra egyedül mentem (autóval), azóta semmi szemszáradás, egyéb furcsaság nem jelentkezett. A látásom pedig szuper lett, örülök, hogy belevágtam.
-
whitezo88
nagyúr
Én arra se találtam még egyértelműséget arra, hogy tud visszagyógyulni a dioptria LASIK jellegű műtéteknél, ahol a felső réteg megmarad, csak a stromát alakítják át ami nem nagyon tud regenerálódni. Persze attól még az UV védelemmel nem szórakozok én sem.
A másik amit nem értek, hogy több helyen írják, a szemcseppek is akadályozzák a visszagyógyulást. Pedig a tobradex az antibiotikum és gyulladáscsökkentő, a műkönny meg csak műkönny. Mondjuk nem is vagyok orvos...
-
-
moma
őstag
Én úgy olvastam, hogy mindig gyengébb marad a vágásnál, szóval nem az van, hogy egyszer olyan lesz ott az erőssége, mint máshol. És a leváláson kívül lehet az is, hogy ha túlságosan meggyengül a szaruhártya, akkor torzulhat a szem alakja ott elöl, ami elrontja a látást és nagyon problémás vele valamit csinálni(normál kontaktlencse vagy szemüveg pl nem lesz jó). De ez is ritka.
-
brembo
aktív tag
Azt mondjak, hogy nem mindenkinek forr ossze teljes mertekben, ezert nem zarhato ki a lebeny levalasa, elmeletileg a gyogyulast kovetoen sem. De en is nehezen tudom elkepzelni, hogy egy utkozes nagyobb hatast fejtsen ki, mint amikor direktben megdorzsolom a szemem. Ugy gondolom, hogy ha ez a lebenylevalas annyira realis veszely lenne, mar sok ilyen esetrol hallottunk volna. En szemely szerint egyelore nem hallottam ilyenrol.
-
Moleman
addikt
Én olvastam korábban is ilyeneket, egyedül a starburst miatt aggódtam, mert régen sokat vezettem éjjel, szeretek is éjjel vezetni.
Hálistennek jól sikerült, semmi photoshop effekt nem került a szememre, sőt, sokkal jobban látok éjjel, mint korábban, ezek szerint a szemüveg lencséje is rontott annyit a fényértéken, hogy rosszabbul lássak sötétben.Még a jellemző szemszárazság is elmaradt, legalább 2 hónapja nem cseppentettem semmivel a szemembe.
A Flucon elhagyása után romlott egy kicsit a szemem, és sosem tért vissza a gyógyszeres időszak 140%-os látása, de 100-110% körül van kb, én pedig elégedett vagyok vele, mivel tényleg a világon semmi hátulütője nincs.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!