Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77
üzenetére
Az ES baromi tankos - csak mana és flat melee void dmg kell hozzá. Én is azért szívtam Julrával (meg harbikkal is), mert olyan 600, de inkább 700 mana az a szint (meg a World Splitter fejsze), aminél hirtelen minden a helyére kerül. Onnantól gyakorlatilag nincs olyan, hogy nem tudsz ütni, mert éppen kifogytál és itt már a mana regen is elég ahhoz, hogy legalább a mana wellt aktiválja. Julrát végül is egy átmeneti, csak arra a harcra összerakott gearrel vertem le, inkább feláldoztam hp, mozgást, de mana legyen elég. Azzal először a fejszét csináltam meg, mert az a manát is buffolja, utána a relicre tettem még, és azóta szép az élet. Ráadásul a Darkstride cipő az összes, itemről jövő flat melee void dmg-et beszámítja a movement speed buffba, úgyhogy hirtelen sprinter is lett a kari.
Néztem a judgement palát (naná, pohx kvázi-RF buildje nagyon szimpi), de nem akartam megint sentinelt indítani, teljesen átspecelni meg még kevésbé.
A mostani gearem. kb. az endgame belépő szint: world splitter t7 void dmg, Titan Heart +3lvl ES és Anchor of Oblivion T6 manával, plusz egyelőre két Anguish gyűrű sok HP-val. A többi főleg mana, HP és a resistek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest