Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Har_melin

addikt

válasz ZsYr #1720 üzenetére

az nem szerencsés. Akkor tényleg sokkal egyszerűbb új karaktert indítani. Én mindig cof karkaterekkel játszottam és azt kell mondjam, ez a mostani változat messze-messze könnyebb haladást tesz lehetővé. Eddig a max szintem lvl97 volt, amivel sikerült éppen csak lvl10-ig eljutnom a frakcióban.
    Most lvl96 vagyok és már a lvl12 szint negyedénél tartok, ami hatalmas különbség az endgame cuccok összerakhatóságánál.
    Az én véleményem szerint, MG-ben annak érdemes játszani, aki
    - vagy kifejezetten élvezi a kereskedést
    - vagy nagyon keveset játszik és eleve nem is akar kimaxolt karaktert, mert a rosszabb minőségű boss unique cuccokat olcsón megkapja, még akkor is, ha ritkábban esnek, nem kell farmolni
    - vagy irgalmatlanul sokat játszik és követi is az árakat, így bőven van pénze a kimaxoláshoz szükséges cuccokra.
    Minden egyéb esetben a CoF sokkal előnyösebb. Nem vagy kötve időhöz, nincs az, hogy mire megvennéd a kinézett cuccot, már vagy elkelt, vagy a duplájára ment fel az ára. Egyedül a boss unique cuccok farmolása időrabló, az összes többiből a jól kiválasztott próféciákkal és monolitokkal annyi esik, hogy lehet velük Yulránál nyugodtan garázdálkodni. Viszont a bossokat a blessingjeik miatt általában amúgy is farmolni kell, legfeljebb MG-n nem kell a harbingert is bevállalni hozzájuk.

Új hozzászólás Aktív témák