- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
spepe
csendes tag
Hello mindenki!
Nos a cím elég sokat mond de nem eleget szerintem.
Szóval:
Van egy Quad Core 3,20 Ghz-ez gép, 8 Gb RAM-al, egy 500 Gb-os vinyóval ( kb. 50Mb/s ) és egy Maxtor videókarival. ( 400 Mhz RAM Dac 128 Mb VRAM ).
Alaplap: ASUS K... Sajnos a pontos típust nem tudom de pótolom hamarosan.
Ezt a gépet videószerkesztésre szeretnék használni de sajnos egyszerűen nem lehet normálisan használni mert a gép extrém lassú.
Szó szerint. Ilyen konfig mellett szerintem minimum, hogy a rendszer betöltése nem tart tovább fél percnél.
Ennek ellenére a rendszer kb. 2 perc míg betölt de ekkor sem használható rendesen.
Pinnacle Studio 11 Plus nevű progit szeretnének használni a videószerkesztésre de sajnos még rosszabbul megy mint a rendszer maga.
Eddig Vista 64 Bit volt fent a memória miatt de a tegnap felraktam egy Vista 32Bit-et, hogy leteszteljem, hogy mi változik. Mondanom se kell szerintem, hogy a memóriát nem tudja használni a rendszer de ennek ellenére valamivel felgyorsult és a progi is jobban használható valamivel.
Ehhez a progihoz adtak egy PCI kártyát ami olyan mint egy TV tuner annyi különbséggel, hogy ez kifelé is tud vinni jelet.
64Bit-es Vista alatt ez sem működött valami fényesen.
Probléma volt még a 64Bit alatt, hogy a progi is rendszeresen kifagyott illetve bekavarodott és csak egy újraindítás után volt hajlandó "rendesen" működni.
Nos nem tudom, hogy mi lehet a gond de remélem, hogy valakinek van valami tippje.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Bye!
Aktív témák
- Steam topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Asus ROG RGB pc Z690 12700KF 32GB DDR5 7000MHz RTX / Radeon + garancia + házhozszállítás
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR