Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivannem
csendes tag
válasz
togateam #3802 üzenetére
Az áramot nem kellett rádugni, végül 12% marad még, mire felállt a rendszer.A pendrájvot utólag letesztelve azt kell mondjam, nem az volt lassú.
Ami pedig a rendszert illeti, tökéletes!
Minden működik, még a kamerák, és az elforgatás is, semmiféle drivert nem kellett telepítenem. Sokkal több felesleges alkalmazást akart rám erőltetni, mint a pro N, de persze törölhetőek.
Végül pont annyi maradt a szabad helyem wimboottal, mint a pro N tömörítése után, szóval elégedett vagyok. Főleg, hogy aktiválva van, pedig azt hittem, ahhoz kell rá újra win8.
Egy szó mint száz, köszönöm!
Ami meglepett, hogy a memóriakártyám sokkal (18Mb/s helyett 23) gyorsabb a táblagépben, mint usb adapterben vagy a laptopomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Ukrajnai háború
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest