Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topicot zártuk.
-
GrooveHero
addikt
Szia. Hogy mennyit érhet a laptop azt itt, ebben a topikban segítenek megmondani. Ha pedig szeretnél újat vásárolni és ötletekre/tippekre van szükséged, vagy nem tudod, hogy mégis milyen lenne neked a legjobb, akkor kérlek ebben a topicban érdeklődj.
Legközelebb légyszíves használd a keresőt, hisz azért van. Ne nyiss egyből új topicot. Köszönöm!
-
xAtkAx
csendes tag
Sziasztok,
kérlek segítsetek, tavaly augusztusban vettem egy acer aspire 7250G laptopot, meggondolatlanul elsiettem a választást mert sürgősen szükségem volt rá,mert akkor azt gondoltam hogy megfelelő lesz,de a tanulmányaim során (autocad,archicad stb) fellépő programokhoz meg az ujabb játékokhoz is eléggé lassú, ezért most az lenne a nagy kérdésem, hogy szerintetek mennyiért tudnám eladni, szinte vadonat uj külsőre is, jól karbantartott gép, semmi karcolás nincs rajta és semmi baja nincs. és ha sikerülne eladni, kinéztem egy új vasat, ezt: [link] erről szeretnék kérni véleményt, hogy szerintetek megéri-e az árát és megfelelő lesz-e számomra. köszönöm szépen előre is a segítő hozzászólásokat!
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Huawei MateBook: Ryzen 5 / 8GB/ 256SSD/ 15.6 Full HD/ akku: 5 óra
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest