Új hozzászólás Aktív témák

• qqzs

őstag

válasz Butcher82 #161 üzenetére

Koszi. Logas kb fel-1 centi. Annyi hogyha tovabb vagnák akkor biztos ledobna a lancot

Mostmar tulvagyok megint par nyulason es a lap ugyanugy 500mm szoval mostmeg arra hajlok hogy a vezeto mozog, vagy meg kophat is? Mert akkor is 500 allitas utan ha kopik hiszen kiljebb tolom. Legkozelebb mindent dokumentalni fogok. Lapfeszito csavar poziciot, lap hosszt. Egyszerubb lenne ha a tablazatban megadnak a lanc hosszt is.
    A boltba a nyulas mellet tettek le a garast mondvan hogy ok rendszeresen roviditenek lancot egy szemmel. Csak nekem erzesre a latott fel egy centis logasok sokkal nagyobb nyulast jelentetnek mint egy szemnyi.
    Na ma kiderul, megyek megint feldarabolni egy embernagysagu gyokeret. :)

Vettem kozben egy sthil lancot ra. A regit beadtam elezni, mert kivancsi voltam milyen egy rendes műhely elezes es az en otthoni elezesem kozti kulonbseg. 500 ft volt a 78 szemes lanc.

Na es egy ujabb kerdes. Vagas elott feltoltom maxra a olajtartalyt. Rendesen frocsog vagas kozben. A vegere fogy is rendesen. Viszont mikor berakom a helEre reggelre egy nagy tenyernyi olajfolt fogad a furesz alatt. Ami kovetkezo nap par cseppre csokken.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés