Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
azért ez valahol talán a te hibád is, mert soha egy szóval nem írod le, hogy ezen a héten nem nagyon érek rá, ma nem érek rá, úgy egyáltalán soha nem érek rá, majd jövök amikor jövök
vagy hasonló frázisokat...
de azért ennyire ordenáré módon odaugrani, hááááttt
én is tudok gusztustalan lenni, de azt leginkább hirtelen felindulásból élőszóban szoktam megtenni és utána röhögünk rajta egyet
legjobb lenne azért abbahagyni, még mielőtt majd megint mindenki [w]-t utálja, pedig ő nem is csinált semmit meddő vitába fajulnánk
néha nehéz tolerálni Robaj hülyeségeit, de valahogy most nem olyan érzetem van, hogy ő hibázott volna
mindegy hagyjuk a picsába, mert csak megerősödik a vágy bennem, hogy többet felé se nézzek a topicnak sem
gondolom egyesek örülnének, mások annyira nem, megint másokat hidegen hagyna
(nem is ilyen célzatból írtam, csak úgy dünnyögök magamban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest