- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
balika21 #387 üzenetére
Attol fugg, hogy a paksameta bekuldesi hatarideje lejart-e. Ha nem, akkor bekuldod, hogy a rokon hasznalja fel.
Amugy szerintem ez mar annyira belso processz kerdes is, hogy egyszerubb ha felhivod a kozpontot, ott raneznek a konkret szamla allapotara es meg tudjak mondani, hogy idoben vagy-e me'g beerkezni (esetleg jobb ha nem postazod hanem az azt kezelo fiokban leadod) es akkor mikor lesz fizikailag penz. Ha mar elutasitottnak latja a kiutalast, akkor kell ujra kerni, de ahhoz se biztos hogy be kell menni csak lehet hogy kulon A4 papiron azt is megirni h kered a kiutalast inditsak el. -
axioma
veterán
válasz
balika21 #385 üzenetére
Ket mod van a penzhez jutni.
1. kiutalas. ugy ertettem [javits ha tevedek] h egy korabban lejart szerzodesed van, ezert ujra kell a kiutalast kerni -- ha nem igy van, me'g egyszerubb, felteve h nem kuldted vissza ugy hogy te kered a penzt - ekkor kerheto a kolcsonresz is, persze azzal egyutt kisse macerasabb... szoval akkor van [lesz] nyilatkozos paksameta, abban jelolod a felhasznalot
2. felmondas alltam fenntartassal - ua minden csak elvben se kerheted a kolcsont, de naptari 90 nap a penz, ilyenkor irdd bele azt is h a rokon lakasceljara kered -
axioma
veterán
válasz
balika21 #383 üzenetére
Akkor nyilatkozz hogy o hasznalja fel, ke'rd a kiutalas megkezdeset, es onnantol lehet gyujteni a szamlat, 3 honap mulva (de majd mikor mesz kiutalast inditani pontositanak mert az honap vegehez kotott, lehet hogy jobban jarsz alltam-mal felmondassal akkor fix 90 nap - otp eljarasrendben nem vagyok biztos) kuldik a penzt, onnan van megint 3 honap tehat ossz fel ev amig ennyi szamlat ossze kell gyujteni. Azt tudjad, hogy onnantol hogy nyilatkozol hogy az o lakasceljara lesz, onnantol jogilag atszall ra a penz.
-
axioma
veterán
válasz
balika21 #381 üzenetére
0. kerdes: te vagy a szerzodo es nincs kedvezmenyezett?
A haztulajdonos kozeli hozzatartozo? Mert amikor elfogadod a kiutalast, akkor nyilatkozhatsz, hogy nem te fogod felhasznalni, hanem egy megfelelo hozzatartozo (akinek a neven van a lakoingatlan es akinek a nevere lesz szamla).
Termeszetesen van mas felhasznalasi modja is a penznek, de ekkora osszegnel valoszinutlen mas, tehat szamla kell. A felvett osszegre, nem kell semmilyen osszefuggesben legyen a munka nagysagaval, lehet csak anyagszamla is. Ha valamennyit lefedsz, akkor mar csak a maradekra eso alltamot kell visszafizetni.
Felmondani alltam nelkulire lehet, de csak akkor tedd, ha nagyon kell a penz vagy nagyon nincs beirhato ingatlan a kozelben.
Szerzodot modositani lehet, de azt is csak kozeli hozzatartozora (tehat igy csak egy kicsivel lehet kiterjeszteni, pl. atiratni nagymamara es unokatestver meg felhasznalja, aki direktben nem tudna').
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- gerner1
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- iPhone topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest