- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Én amikor szóltam lent a közös képviselőnél hogy rakatnék fel a fürdőbe költségosztót, ott ült még egy idősebb igazgatósági tag meg a gondnok. A kk. nem tudta hogy ez hogy működik, az öreg elkezdett visítani hogy akkor mindenki másnak megváltozik a szorzója!!!!
Ez az egyik valid probléma, nekem a relatíve új (10-15 éves) radiátorokhoz voltak papírjaim hőleadásról, műszaki paraméterekről. Amikor a droid jött felszerelni és beprogramozni a kütyüt, hiába lóbáltam neki, fogalma nem volt mit csináljon. Ránézett, azt mondja ez "új, fehér, szép", és akkor a három előre programozott random értékből beállította az egyiket.
Aha, oké.
Ha nagyanyámnak két kereke lenne akkor ő lett volna a motorkerékpár - sztori
Főleg ha csak egy picit is nem zár valamelyik szelep 100-asan akkor egy feltöltött rendszer nyomásával spriccol azonnal a világba a víz ott, ahol mókolnak a radiátorral.
Nálunk mindenhova tettek fel elzárót alulra is, illetve felül a termoszelep. Nálam egyből a beköltözéskor lyukadt ki az egyik radiátor, télen. Elzártuk, lakaptuk, és ott voltak a csonkok az egész fűtési szezonban - csak nyáron tetettem fel újat.
Arról nem is beszélve, hogy a pincetárolók tele vannak radiátorokkal. Mi faszért?
Normális ember szerintem az első adandó alkalommal viszi el a MÉH-be némi pénzt szerezni, vagy csak dobja ki a következő lomtalanításkor...
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest