- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Ha van 3 db vállalkozói szerződésem, amin csak a munkadíjak vannak és az anyagot én vettem, akkor a számlákat (kb 10 darab) csak mellékelnem kell?
Azaz a szerződésekre nem kell semmit írnom az anyag oszlopba?
Valamint a tanúknak is minden oldalt alá kell írniuk?
Köszi
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Most szedem össze a papírokat, két vállalkozási szerződésen csak munkadíj van feltüntetve (így adta ide a vállalkozó), mert az anyagot én vettem.
Ilyenkor hogy tudom az anyagdíjat feltüntetni? Ebbe már nem tudom beírni, mert ugye a végén az összesítőbe (A+B) csak a munkadíjat írták be.
Külön írjak még egy szerződést, amiben csak az anyag van vagy csináltassak inkább egy újat, amibe beírom az anyagot is?
Valamint tanú ki lehet? Családtag lehet vagy beleköthetnek?
Köszi
Ati
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Ha online adom be az igénylést, akkor a vállalkozói szerződések és a számlák másolatain kívül kell csatolni még valamit?
Köszi
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Az számít a beadásnál, hogy az első és a második számlám kiállítása között van több, mint egy év? Az azt követőek már közelebb vannak egymáshoz.
köszi
Ati
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Új fűtési rendszert csináltattam (padlófűtés) a víz, gáz, fűtésszerelésről van számlám külön a munkadíjról és külön az anyagról. Most elkészült az esztrichbetonozás is, itt is van külön számlám a munkadíjról és az anyagról, de a vállakozói szerződés nyomtatványban nem találok sehol olyan sort, amibe az utóbbit bele lehetne írni.
El lehet ezt vajon számolni, ha igen hova illene be?
Köszönöm a segítséget.
Ati
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
2020. 05. 01.-én vettem egy házat, 2020. 11. hó végén lettünk bejelentve oda (a párom és a gyerek is). Napelemre, szellőztető rendszerre és fűtés korszerűsítésre venném igénybe a 6M Ft utáni támogatást.
Kérdésem, hogy mivel még papíron nem lakunk ott egy éve, mivel az évben vettem a házat, lehet belőle probléma? Vagy ki kellene várni az egy évet?
köszi
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB (PS4 Slim 500GB)
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest