Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie
    őstag

Erősen gondolkodunk ezen az épités dolgon. Fater sokat tud segiteni, még ha itt nincsenek is kapcsolatai (Szegeden minden épitöanyagból min. 10% kedvezményt kapnánk a nevére), de legalább épitészt nem kell fogadni, meg tán kömüvest sem. Amig megvolt az épipari cégünk, kicsit kupálódtam is, kb tudok falat rakni, födémet épiteni, stb, tehát szakemberért nem kell a szomszédba szaladni. Persze ácsolás, villany, gáz mástészta. De burkolni is jól tudok, legyen az csembe, vagy padlószönyeg, mindegy. Úgyhogy minden adva van, csak pénz meg szabadidő kell. Nomeg valami óccsó telek a környéken. Szét is nézünk a hétvégén, ha az idö úgy engedi. Merre érdemes nézelödni? Diósd? Érd?

A 20 évre havi 100e-töl nekem is borsódzik a hátam. Főleg ha belegondolok, hogy a 15 milla dupláját fogom visszafizetni a futamidö végére. :O brrr. Akkor inkább spórolgatok, évente olyan 2 millát tuti félre tudunk pakolni. 4-5 év alatt ez már egy lakás.
    Csakhogy közben azért albit is kell fizetni, ami per pill 50 rongy, és ez is komoly tétel. Nektek ugye lényegesen könnyebb, mert van egy fix ugródeszka, kicsit irigykedek is.
    Igaz mi is lakhatnánk Szegeden az ősöknél, üres a második szint, 100m2 csak a mienk lenne - csakhogy ott nincs ilyen meló és fizetés. Bár ha végre eladná fater a házat, akkor a feléből tudna nekünk itt lakást venni...

Új hozzászólás Aktív témák