Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sh4d0w

félisten

LOGOUT blog

válasz lesaux #129 üzenetére

A Fradit tényleg nem, LCs-vel úgy voltam, hogy adjunk neki lehetőséget, bizonyára nem véletlenül alkalmazta a Mönchengladbach (remélem jól írtam). Lehet, hogy ő tényleg jó futballszakember, de ezt egyenlőre nem bizonyította - legalábbis nekem. Mattheus érkezésének örültem, de most már ő is kezd az agyamra menni a maga optimizmusával, miközben a magyar foci legutolsó 20 éve nem egy sikertörténet; persze abban igaza lehet, hogy negatív megítélés veszi körül a hazai focit, de úgy gondolom, hogy nagyon soxor bíztunk már mindenféle csapatban (válogatott és klub), de annyi csalódásban volt részünk, hogy most először bizonyítsanak a futballisták, majd utána melléjük állunk.

A Feyenoordról meg annyit, hogy azt a meccset a Fradinak hoznia kellett volna - láttam a TV-ben a közvetítést. Sowunmi egyedül lép ki a hátvédek között és mi történik? Nem tudja lekezelni a labdát... Természetesen itt is hivatkozom LCs-re, aki a meccs után azt nyilatkozta, hogy ennyi meg annyi 11-est nem adott meg a bíró a javukra... erre én meg azt mondom, ha berúgják a helyzeteiket, nem kell a bíróval foglalkozni. Még ehhez egy néhány évvel ezelőtti történet: anno, amikor az UEFA-kupában az Alavés - Liverpool döntő volt... Az Alavés idegenben játszott a Kaiserslautern ellen, nyertek idegenben 5-1-re, úgy, hogy kaptak 3 (!) ajándék 11-est + még rúgtak egy lesgólt, amit megadott a jv. Azt hiszed a németek edzője szólt egy rossz szót is a bíróra? Francokat, azt mondta, hogy a visszavágón meg kell próbálni a lehetetlent.

Aktív témák