Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
A Fradit tényleg nem, LCs-vel úgy voltam, hogy adjunk neki lehetőséget, bizonyára nem véletlenül alkalmazta a Mönchengladbach (remélem jól írtam). Lehet, hogy ő tényleg jó futballszakember, de ezt egyenlőre nem bizonyította - legalábbis nekem. Mattheus érkezésének örültem, de most már ő is kezd az agyamra menni a maga optimizmusával, miközben a magyar foci legutolsó 20 éve nem egy sikertörténet; persze abban igaza lehet, hogy negatív megítélés veszi körül a hazai focit, de úgy gondolom, hogy nagyon soxor bíztunk már mindenféle csapatban (válogatott és klub), de annyi csalódásban volt részünk, hogy most először bizonyítsanak a futballisták, majd utána melléjük állunk.
A Feyenoordról meg annyit, hogy azt a meccset a Fradinak hoznia kellett volna - láttam a TV-ben a közvetítést. Sowunmi egyedül lép ki a hátvédek között és mi történik? Nem tudja lekezelni a labdát... Természetesen itt is hivatkozom LCs-re, aki a meccs után azt nyilatkozta, hogy ennyi meg annyi 11-est nem adott meg a bíró a javukra... erre én meg azt mondom, ha berúgják a helyzeteiket, nem kell a bíróval foglalkozni. Még ehhez egy néhány évvel ezelőtti történet: anno, amikor az UEFA-kupában az Alavés - Liverpool döntő volt... Az Alavés idegenben játszott a Kaiserslautern ellen, nyertek idegenben 5-1-re, úgy, hogy kaptak 3 (!) ajándék 11-est + még rúgtak egy lesgólt, amit megadott a jv. Azt hiszed a németek edzője szólt egy rossz szót is a bíróra? Francokat, azt mondta, hogy a visszavágón meg kell próbálni a lehetetlent.
Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest