Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Sziasztok topic lakók!
Lenne egy kis problémám a kiskutyámmal.Ma először el akartam vinni sétálni,de nem igazán tett eleget az elképzelésemnek!!Mikor beletettem a nyakába a láncot,mintha lebénult volna se előre se hátra nem mozdult Beszéltem neki fél órát hátha dologra bírom,de nem ment ha egy tálca rántotthúst teszek elébe akkor sem hajlandó mozdulni,szabályosan remeg Egyébként nagyon értelmes kis jószág érti mit csámcsogok neki,de ez valahogy nem ment,nem is értem lehet,hogy csak szokatlan neki és fél szegénykém.Szóval ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen.
És egy kép róla,szép koszosan
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
pityeszka
őstag
Hello.
Ma labdáztam a rosszaságommal.Szokásos módszer elővett,labda eldob,kutyus szalad,visszahoz,megdícsér + jutalom.Ez eddig rendben is van,de észrevettem,hogy nagyon hamar elfárad igaz nem kis termetű jószág lesz ha megnő tehát ezt valahol megértem.Játszogattam vele kb 30 percet,mert ezután teljesen kinyult szegénykém,elfáradt.Volt olyan is mikor nem volt hajlandó visszahozni a labdát olyankor vagy nem szóltam hozzá vagy nem kapott jutalmat,pedig utána szaladt de nem hozta vissza!!Ja és ezt már láncal a nyakába csináltuk,nem nehéz neki sztem fel sem veszi,hogy ott van ugy repül vele mint egy golyó.Holnap tovább folytatom a dolgot és sokkal több időt szakítok rá
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
pityeszka
őstag
Áhh...hihetetlen ,hogyan kezdődött a reggelem Kimentem az udvarra,gondoltam játszogatok kicsit a kutyussal ugysincs mit csinálni Persze két perc után meguntam,nah mondom rápróbálok a pórázra.Beletettem a nyakába,kinyitottam kiskaput,kiléptem majd ő megállt a kapuba.Leguggoltam hívtam magamhoz,oda is jött nah mondom akkor gyere menjünk!!Nahát onnantól kezdve mint aki bezsongot,tört előre szimatolt jobbra-balra,nézelődött ugy ment alig bírtam tartani Elmentem vele vagy 50 métert visszafelé meg már alig akart jönni!!Érdekes,hogy megcsináltuk ezt 2x ugyanazon a szakaszon már nem szimatolt,csak utána ahol még nem jártunk.De viszont tett egy rossz dolgot is Miután bevittem és levettem róla a karabinert,fordult egyett arra az irányba amerre voltunk és kirohant,hiába beszéltem neki nem állt meg.Utána szaladtam rásóztam egyett és azonnal visszament kapun belülre.Nemsokára ujra kiviszem hadd szokja,látszott rajta,hogy azért élvezte a dolgot
-
pityeszka
őstag
Nagyon jól sikerült a második séta.Teljesen felbátorodott volt már,megugatta a kapun belül lévő kutyákat is,persze nyugtatgattam,dícsérgedtem.Lehetett látni rajta,hogy egyre jobban felszabadul és élvezi,szokja a dolgot.Idegen emberektől fél még,meglát egyet,megáll és mellém ül,de ha bátorítom akkor jön tovább.Nagyon örülök,hogy sikerült ilyen hamar megbarátkoznia a dologgal,remélem mást dolgokhoz is gyorsan hozzászokik majd!!
-
pityeszka
őstag
Tegnap előtt szegény "kiskutyámnak" annyira elfolytotta a nyakát a lánc,hogy felsértette a torkát és vért öklendezett.Hála istennek semmi baja!! Valójában az érdekelne,hogy milyen nyakörvet javasoltok,milyet vegyek mert ezzel a testsúllyal ami már van neki nem jó a folytó.
-
pityeszka
őstag
Igen sétáltatás közben történt.Vért öklendezett szegény,azóta nem is merek vele menni.Túl szoros?Folytónyakörv,azt neki kéne érezni,hogy meddig bírja a nyaka nem?Bőrt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest