- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
Winner_hun #9549 üzenetére
Természetesen érdeklődik a lelkem.
Ha pórázon van, akkor kicsi húz, de ha szólok neki, h "nem szabad", akkor nem megy tovább. Ha szabadon lenne, akkor nem tudom mit csinálna, vagyis sejtem...bár eléggé szófogadó szerencsére. Ha lemegyünk Körös partra mindig elengedem. Olyankor ha figyelem, ha nem, nem megy el. Olyan 10-15 m elmegy szimatolni, de tovább nem szokott még ha engedném is neki. Ha meg rászólok azonnal visszajön. Természetesen minden érdekli (tücsök, madár, gyalogosok, kerékpárosok, stb) de csak odamegy, szimat és megy is tovább.
Bibby: amikor kimegyünk utcára, akkor az elején természetesen húz, de utána visszavesz. Futni még nem próbáltam vele (arra én vagyok a lusta
), de természetesen a bringás dolog is fokozatosan kerülne bevezetésre.
Én inkább olyan dologtól félek, h pl belép a kerékbe, vagy keresztezi az utamat...jó befejezem, mert már rosszul vagyok, pedig még semmi nem történt. Inkább ráveszem magam a futkározásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest