Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz jézusom #37116 üzenetére

Én se mondtam, hogy vigye kutyaiskolába, de ha esetleg vinni akarja akkor nem valószínű mindenhol elvállalják. A botpöckölős, petpalackos pláne nem fogja elvállalni, meg ők sok mindent nem is tudnak csinálni egy kauval.
    A terület meg állományőrzők alapvetően egyszerűen tarthatóak, inkább a gazda jelleme a kritikus. Épp ezért vannak emberek akiknek első kutyának is merném ajánlani, de van akinek 30 év kutyázás után sem, mert nem is tapasztalat kell hozzájuk, hanem egyszerűen jellem, gondolkodás, viselkedés, életforma. Azt csipázzák nagyon. Ha valakinek megvan a vérében akkor nyolcasával is könnyedén tartja őket, nálam is így vannak, másoknak meg a fejükre nő egy is. Én németjuhászt nem tudnék tartani, se labradort meg goldent, se roti, dobi, semmi ilyen. Nincs hozzá érzékem, nincs kompatibilitás velük.

#37119 t256
    Pofátlan lehúzkodás 100-at elkérni néhány toklász miatt, gondolom Budapest vagy valamelyik nagyváros, azok ilyen csömörlet utálat köpedék helyek, pfejj. Talán az éjjeli gyomorcsavarodás volt az egyetlen ahol 100 fölött fizettem, semmi más nem került 100 fölött, pedig fogat kellett csináltatnom, sérvet műteni, törött farkat, bélelzáródást, csípő, térd és gerincvizsgálat, meg nem is tudom mik voltak az elmúlt években még.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés