Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jézusom
üzenetére
Én se mondtam, hogy vigye kutyaiskolába, de ha esetleg vinni akarja akkor nem valószínű mindenhol elvállalják. A botpöckölős, petpalackos pláne nem fogja elvállalni, meg ők sok mindent nem is tudnak csinálni egy kauval.
A terület meg állományőrzők alapvetően egyszerűen tarthatóak, inkább a gazda jelleme a kritikus. Épp ezért vannak emberek akiknek első kutyának is merném ajánlani, de van akinek 30 év kutyázás után sem, mert nem is tapasztalat kell hozzájuk, hanem egyszerűen jellem, gondolkodás, viselkedés, életforma. Azt csipázzák nagyon. Ha valakinek megvan a vérében akkor nyolcasával is könnyedén tartja őket, nálam is így vannak, másoknak meg a fejükre nő egy is. Én németjuhászt nem tudnék tartani, se labradort meg goldent, se roti, dobi, semmi ilyen. Nincs hozzá érzékem, nincs kompatibilitás velük.#37119 t256
Pofátlan lehúzkodás 100-at elkérni néhány toklász miatt, gondolom Budapest vagy valamelyik nagyváros, azok ilyen csömörlet utálat köpedék helyek, pfejj. Talán az éjjeli gyomorcsavarodás volt az egyetlen ahol 100 fölött fizettem, semmi más nem került 100 fölött, pedig fogat kellett csináltatnom, sérvet műteni, törött farkat, bélelzáródást, csípő, térd és gerincvizsgálat, meg nem is tudom mik voltak az elmúlt években még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest