Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mis69
tag
válasz
King Unique #14916 üzenetére
Köszi a segítséget sikerült végül megoldani.Nagy nehezen megtaláltam azt a mappát a telepítő szoftverekkel amit az elején átmásoltam a gépemre mert nem tudtam mit kell vele csinálni.Most hogy telepítettem már be tudom állítani hogy 10perc után leálljon.Csak azért furcsa mert a 1,5TB-os WD-hez nem kellett semmit telepíteni és az automatikusan leáll ha nincs használatban.
-
mis69
tag
Helló!
Van egy Seagate FreeAgent GoFlex Desk(STAC2000201) 2TB-os külső merevlemezem.Az lenne a probléma hogy nem áll le magától pedig a HDD Sentinel szerint be van kapcsolva az energiatakarékosság.A másik WD 1,5TB-os vinyó ha nincs használva akkor leáll.Mit lehet tenni be lehet állítani valahol vagy valamit telepíteni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nem adják oda a Robotaxi nevet a Teslának
- OLED TV topic
- BIOS frissítés
- Memóriakártya topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest