Hirdetés
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
"Viszont a pozitív visszajelzéseket adók már csak nem annyira hülyék, hogy nem tűnik fel nekik az átb*szás....."
Mondom, hogy tapasztalat (2,5 WD 2 TB), de a többi is Kínából jön, tehát szintén hamis).
"Pendrive-oknál a flash memóriával lehet szórakozni és nagyobbnak hazudni, mint ami a valóságban. Ez megoldható a sima vincsesztereknél is? Ez lenne benne a varázslat?"
Valószínűleg igen.
-
King Unique
titán
Vannak,legtöbbnél már 3 TB-os kapható,natúr vinyóba,kompakt külsőbe is,sőt Seagate és Hitachi gyárt 4 TB-osat is (külsőbe is),de áruk is ehhez igazodik.
Ha újak,akkor jó,számlát,v vmi papírt adnak,mert anélkül koskázatos,mi van,ha tönkremegy,akkor,h ha gariztatni kell (eladó nyilván nem vállal 2-3 évet rá)macerás,főleg külföldi cégnél...
Használtan venni megint necces (előbbi ok,+vsz gari már nincs rá),ilyenkor ált. szokás kérni állapotáról egy friss 100/100-as Sentinel képet,de azt is volt már aki hamisította...(#10077) IkszIpszilon: link nem jó,de azért látszik,h WD MB,az meg jó
Persze akad más alternatíva is: #9923 , #9934
-
King Unique
titán
# 9515, ha WD kéne : # 9439 , stb.,olvasgass vissza...
usb3+esata egybe nem szokott lenni,viszont mobilrackbe van olyan,amin "allinone" van minden (esata+esatap+usb2/3), pl. Delock Multiport (csak picit drága) + ehhez külön veszel 1 TB 2,5" hdd-t,arra figyelve,h bele is férjen,mert legtöbb mobilrack 9,5 mm vastag 2.5" vinyót képes fogadni,igaz ebbe is van 14,5 mm-est fogadó típus is,mert sok 2,5" 1 TB-os 3 tányéros,azaz 12,5 mm vastag,de újabbak már 2 tányérosak pl.WD10JPVT (régi WD10TPVT 12,5 mm-es), Samsung M8 (de garinál már csak Segate-et kapsz helyette), ill van Toshiba,Hitachiba is,de azok itthoni piacon nem igen kaphatóak.
Tehát v gyári kompakt (azokba van ütés,vízálló,titkosításos stb.),v mobilrack+külön hdd (az meg szétszedhető,variálható könnyen). -
Core2duo6600
veterán
A WD Passportok is jók !
Azt vedd meg amelyik olcsübb ill. több ab gari rá.(#5850) RyanGiggs
Ha bekapott valamit, akkor bármi wiynoról eltünhet az adat.
Nem kizálrülag a hdd hibája
1 esetből nem szabad messzemenő következtetéseket hozni, és különösen nem az egész márkát lehúzni, még akkor sem ha nem a legjobb eleve.Én azért ajánlok mindenkinek WD ét aki kérdezi, mert abban tuti WD winyo van, ami azért elég jó, persze ott is bele lehet nyúlkni egy szarba.
-
King Unique
titán
Hát tényleg jó áron van az S2 és jó is
,ami talán pici bibi,h kicsit rezonál (7200 rpm),ill.kicsit kényes a felülete (ujjlenyomatgyűjtő stb.),amit a tesztben is említenek,de szerintem kicsit túllihegik,mert annyire nem...
Jó a 640-es elég gyors,főleg usb3-on,és igen 1db usb3 kábellel megy sima 2.0-ba dugva is,mint amúgy a többi ilyen.Bár én is nézegettem,de lehet megvárom a C2-t.
Ha sokáig nem tudod kihasználni az usb3-at,akkor ha kellene,sürgős a nagyobb sebesség,eSATA-sokba is akad egynéhány külső,itt már említettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest