Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ab81
csendes tag
válasz
King Unique #6228 üzenetére
Köszi, ezeket a verziókat és a legújabbat is végigpróbálgattam, két különböző Win10-es gépen, mindkét házzal (ASM1051 és ASM1153), de egyiknél sem találta az MPtool egyik házat sem. Ha jól értem, simán elindítva az MPtool-t, az ablak alsó felében kéne látnom vmelyik porton a házat, hát nálam töküres minden esetben.
Lehet, hogy Win10-en nem megy a cucc? Próbáltam kompatibilitási módban, adminként, de semmi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 2TB Kingston SSD M.2 NVMe NV3 garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest