- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Akkor vissza ON-ba!
PayPal úgy néz ki megszivatott...
Röviden: banggood rendelés, hibás termék megkapása - dispute - vita - visszaposta - cím - visszapostázva magyar ragszámmal - élő ragszám mellékelése a vita válaszba... és lezárták, hogy nem érvényes a szám!
Amikor direkt megadtam mindent... a ragszámot, a magyar nyomkövető oldalt (posta.hu/nyomkovetes) és a 17track-es nyomkövetést is... még direkt leellenőriztem mielőtt beraktam - elküldtem, hogy él-e már a szám... mert azonnal nem élt, csak egy fél-1nappal később! Így csak akkor mellékeltem!
És lezárták, hogy nincs tracking szám, nem érvényes a track amit adtam... (és nem kis tételről van szó... ~100$-os termék)... valahol lehet fellebbezni!? érdemes!? volt már valakinek így sikere!? (próbálok keresni kontaktot a paypalon... de nagy semmi... egy zárt az egész.. semmi elérhetőség panaszra - kivizsgálásra... így asszem jó 5év után első "nagy értékű szivatásomat - buktámat benyeltem"
(öröm az ürömbe, hogy csak "készüléket küldtem vissza - kértek", így mondjuk a fele összeg a teljes bukó ~50$ (mondjuk számomra ez sem kis tétel)
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Androidos fejegységek
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Befutott a Poco F5 és F5 Pro
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Trollok komolyan
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest