Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xy2003
tag
Pár hónapja nem rendeltem,mostanában normális ez a tempó országon belül?
2018-04-30 22:27
HUNGARY, Processed Through Facility, Your item was processed through a facility in HUNGARY on April 30, 2018 at 10:27 pm. The item is currently in transit to the destination.
2018-04-27 00:01
HUNGARY, BUDAPEST, Departed
2018-04-26 20:55
NETHERLANDS, AMSTERDAM, Departed
2018-04-26 14:25
NETHERLANDS, AMSTERDAM, Departed
2018-04-25 16:00
UNITED STATES, CHICAGO, Departed
2018-04-25 09:16
UNITED STATES, CHICAGO, Arrived
2018-04-25 04:45
CHICAGO IL INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER, Processed Through Regional Facility
2018-04-25 01:03
CHICAGO IL INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER, Arrived at USPS Regional Facility
2018-04-25 01:03
CHICAGO IL INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER, Arrived at Regional Facility
2018-04-24 16:43
PALATINE, IL 60067, USPS in possession of item
2018-04-24 10:43
PALATINE, IL 60078, Shipping Label Created, USPS Awaiting Item -
buca84
őstag
Ha az alábbi üzenet van a tracking oldalon:
- Küldemény kiválasztása hatósági eljárásra, postai árubejelentés / Under postal customs procedure
akkor küldhetem előre a tranzakcióról a képernyőmentéseket a posta címére vagy várjam meg, míg jön az email vagy a levél?
-
koxo
csendes tag
Áfaköteles a termék, ha az ára 22,07 € ?
Áfával vámkezelési díjjal már nem érné meg, úgy majdnem a duplája. -
Rol06
tag
Köszi. Azt tudtam h atvilagitjak, csak reméltem h nem mindet... Van olyan opció is ahonnan rendelnék h ingyen DHL expressz, csak ezt tuti vamoljak (am anno kb 5 éve DHL 30k felett és atcsuszott én se hittem először a szememnek) és erre jön rá 6k valamilyen DHL díj + áfa, így pont egy tizessel lenne több, de legalább kezembe lenne valszeg egy hét után. Ezekbol amiket írtok akkor nincs értelme 'reménykedni' úgyis be kérik az adatokat.
big-J - neked is köszönöm! Anno úgy tudtam h ért valamit a felirat, alin is sokáig ezért irkaltak rá, de akkor már ez se a régi. -
Rol06
tag
Sziasztok! Szingapurbol szeretnék órát rendelni, bőven a az áfa vám határ felett 130 dollár. Igaz h mostanában kb megfognak mindent és hiaba írjak rá h gift? Gondolkozok rajta h akkor ha úgy se csúszhat át lehet bevallalnam a +6k +Afa DHL díjat..
-
Pogika
aktív tag
válasz
Mr.Pentele #86435 üzenetére
Nálam az app mèg mindig nem megy, tùl jòl sikerült ez a karbantartás.
-
Mr.Pentele
csendes tag
-
Pogika
aktív tag
Olyan előfordult már valakivel, hogy eddig működő myomkövetès egyszerűem megszűnt lètezni a magyar pòsta rendszerèben? Mert velem most az törtènt hogy 04.30.-án cèlországba megèrkezett státuszú küldemèmy mai naptòl nem találhatò a rendszerben. Vagy ez is a magyar pòsta hihetetlen fejlesztèseinek a következmènye
Egyèbkènt LX....NL tn. És a holland myomkövetèsen nincs változás.
Megoldòdott, az aplikáciòjuk nem működik valamièrt. -
Lackooo84
nagyúr
Hát régen sokkal gyorsabb volt minden, emlékszem évekkel ezelőtt volt olyan, hogy kedden feladtak nekem egy csomagot, és egy hét múlva szerdán itt volt HK postával. Most meg.... az a leglassabb...
-
szabi__memo
nagyúr
Szerintem lassabb a posta. Sokat rendelek, de máskor 2-3 hét alatt szinte minden ideértve most meg 2-3 hónapok is összejönnek
-
big-J
őstag
válasz
azbest #86424 üzenetére
En konkretan a vamolasi eljaras idejerol irtam, szarmazo orszagtol fuggetlenul.
A masik hogy a buyer protection meg minden sz@r mar ketyeg, amikortol leutod a gombot. Es ok biza nem teritik meg a karodat, ha az miattuk a balhes csomagot nem tudod idoben jelezni/visszakuldeni, sot a vamolasi dijat sem kapod vissza.
-
Rey59
újonc
válasz
azbest #86424 üzenetére
Akkor nem rendelsz eleget ha nem tűnik fel, minden csomagom kb ugyan onnan jön, ugyan azzal a postázási móddal lassan 3 éve, közvetlenül az országba, s a nem áfa/vámköteles cuccokon is tudnak heteket ülni mostanság, tavaly ilyentájban 1 hét alatt a kezemben voltak feladástól számítva
-
azbest
félisten
Több évre visszagondolva nem érzek túl nagy változást a küldemények átfutási idejében. Egyszerűen csak most már sokkal több információt lehet tudni róla, hogy merre jár és így a türelmetlenek már rendelés utáni napon elkezdik rágni a küszöböt, hogy mikor ér már oda.
Már vagy négy éve, hogy alaposabban átnézik a kínai küldeményeket és az értékesebbnek tűnőkhöz bekérik az adatokat. De még mindig értetlenek az emberek, pedig már elég sok szájbarágós leírás van a magánimport szabályairól és menetéről.
-
Rey59
újonc
Ebben az évben tényleg valami iszonyatosan lassú a vámolás....
most is 3 hete ülnek a cuccomon, s még a megküldött dokumentumok feldolgozásánál se tartanak (hozzáteszem 3 nap alatt itt volt az országban), az meg a másik, hogy egyre lejjebb csúszik az a határ ami felett elkapnak kb mindent, 12000-es dolgokra már úgy fizethetem a 3000-es kezelési költségüket, hogy meg se lepődöm -
Revan29
csendes tag
-
Revan29
csendes tag
2018.05.05. | 13:31
Küldemény kiválasztása hatósági eljárásra, postai árubejelentés / Under postal customs procedureAkkor ezt sem fogom már megúszni ráfizetés nélkül
Elmúlt két hónapban három csomagot rendeltem, egyenként kb $80-100 értékben. Lehet, rámszálltak, és ki kellene hagyni egy hónapot, míg elveszítik a szagot?
-
Matezol91
csendes tag
USPS esetén vannak tapasztalatok arról, hogy mennyi idő ilyenkor egy csomag míg megérkezik? Május 1.-jén adták fel és kérdéses van-e esély arra, hogy május 16-ig megérkezik.
-
Vamoska
újonc
Sziasztok!
Rendeltem TomTop-ról egy Xiaomi m365 elektromos rollert.
Németroszági rektár volt megjelölve, PayPal-al fizettem és szállításnak 2-5 munkanapot írtak.Namost... 04.21-én rendeltem. 28-án írta az oldal, hogy feladva. Tracking numbert kaptam, UPS-nél ellenőrizvenem találja a csomagot, azt írja csak, hogy a fuvarlevél elkészült, Lengyelországról van szó benne...
Hívtam is a UPS-t azt mondták, hogy a csomagot nem vette még át a futár a raktárból.
TomTop-os oldal állítja, hogy fel van adva, de várni kell amíg feltöltik az infókat a csomagról.Nem tudom mi tévő legyek, normálisan egyik helyről sem lehet információt szerezni.... Elég sok idő el telt már.
Valakinek van tapasztalata tomtop, euraktáras, ups-es szállítással kapcsolatban?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ismerősöm szeretné ezt megrendelni:
https://www.metallica.com/store/13978/live-metallica-budapest-hungary-april-5-2018-2cd?category=live-recordings%2Flive-met-cds
$19.81 a cd -ok
International Mail Service — $4.03 -okde ilyet ír még megrendelésnél:
The Metallica Store is NOT responsible for any additional taxes and/or duties levied by the laws of the country your order is being shipped to. Taxes and/or duties are NOT covered by your shipping fees and you are responsible for paying them at the time of delivery. Many orders shipped outside of the United States will also require a signature when delivered. Please make sure that there will be someone available to sign for your package at the shipping address that you provided. I have read this policy and accept responsibility for any and all taxes and/or duties incurred by the import of these goods.
Google fordító:
"A Metallica Store NEM felelős minden olyan további adót és / vagy vámot, amelyet az adott ország jogszabályai alapján szállítanak. Az adók és / vagy a vámok NEM fedezik a szállítási díjakat, és Ön felelős a fizetésükért a szállításkor. Az Egyesült Államokon kívülre leadott számos megrendeléshez aláírásra is szükség van. Kérjük, győződjön meg róla, hogy valaki elérhető lesz a csomag aláírásához a megadott címre. Elolvastam ezt a politikát, és felelősséget vállalok az ezen áruk behozatala során felmerült adókért és / vagy vámokért."Mennyi lehet a vám, vagy lenne e egyáltalán? Szerintetek?
-
big-J
őstag
Masnak is napok ota ulnek a vamon? Eddig 1-2 nap volt a kitoltott emailtol a feldolgozasig, most meg 4-5 napja semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest