Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
válasz
Peaceliker #13 üzenetére
Dehogy veszem kötekedésnek. :) Akkor meghúzom a csavarokat, mintha kotyogna valami elől. Közben már nézegetem a sisakot. Vagány színek is vannak. Már minden igényt kielégít a piac.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Peaceliker #11 üzenetére
Nem klónok. Acer ES3, de az gyengébb, szerencsére nem gyorsul olyan jól és 25km/h éppen megy neki. Ducati Pro 2 EVO az más tészta. Jobban megy, de ott nagyobb fújt kerér és felfüggesztés is van.
Nézek nekik sisakot.
Az én vagy feleségem CASCO bicajos sisakot szoktam rájuk adni.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Peaceliker #9 üzenetére
Milyen műszaki hiba? Két gyerek szokott hobbi rollerezni. Lehet figyelnem kellene plusz dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Meglehetősen erős gép ez, amivel óriásit lehet taknyolni, de néhány módosítással egy igen kedvező árú rollerré alakítható.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest