- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha alsóbbrendű betorkolló útról megyek felsőbbrendűre ki, és ellopták az elsőbbségadás kötelező táblámat, tehát nemtudom hogy a másik felsőbbrendű, akkor mivel így is úgy is kanyarodom valahova, szét fogok nézni mindkét irányban, ahhoz meg mindenképp le kell lassítanom/megállnom. Ha nekem van elsőbbségem, még akkoris megnézem hogy megadják-e, mert az egyáltalán nem biztos! Ha meg felsőbbrendű úton megyek, akkor elvárom, de gázelvétellel felkészülök ha mégsem, hogy a betorkolló útról kanyarodó szétnéz mielőtt kikanyarodik elém, vagy velem szembeirányba. Nekünk ezt mondták, nem az a lényeg hogy elsőbbségem van-e, hanem hogy meg is adják! Inkább kockáztassak meg egy bizonytalan helyzetben(ha egyébként nekem van elsőbbségem is) egy kis dudálást a hátam mögül a rutinosabbaktól, minthogy egy villámgyors tévedéssel többszázezres koccanást csináljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged