- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Szerintem tök jó ajánlat!
Kíváncsi vagyok, hogy a többiek is kijönnek-e valami hasonlóval.A sharenow-nál a heti 500 kredit hogy működik? ~2 hete regisztráltam, pár napja pont volt a ház előtt egy BMW, úgyhogy kipróbáltam, de nem láttam ezt az 500 kreditet (perc, Ft?) az appban. Lehet én értek félre valamit. Mindenesetre a kocsi pozitív csalódás volt, sajátnak is elfogadnám, csak a szervizt ne én fizessem
Párszor Limoztam az elmúlt néhány hétben, a kézfertőtlenítő megléte továbbra is hektikus. Sajnálatos, hogy sokan ennyire pofátlanok és lenyúlják. Remélem ettől boldogabbak lesznek.
-
426os
őstag
Szerintem borítékolható volt, hogy lába kél a fertőtlenítőknek sajnos.
Két napja direkt ezért Limoval mentem és nem Greengoval, de persze már nem volt benne a cucc. Öröm az ürömben, hogy miután megérkeztem a célállomásomra jött a mail a GG-tól, hogy most -30%. FB-n már hamarabb kint volt, ha előbb látom, azzal megyek
Ideje regisztrálnom DriveNow-ra is, eddig az ingyenes regisztrációra vártam. -
426os
őstag
válasz
TomMusic #291 üzenetére
Nyugodtan regisztrálj, megbánni biztos nem fogod (szerintem még most is felhasználható a regisztrációs díj). Én is felváltva használom mindkettőt, jellemzően az alapján, hogy épp melyik van a közelben. Az eUp mindig előnyt élvez
. Azért is jó, ha mindkettőhöz hozzáférsz, mert néha vannak akciók, kuponok (pl nemrég két egymást követő hétvégén is féláron volt a Greengo) és így dupla esélyed van, hogy olcsóbban autózol. Nekem pozitív a tapasztalatom mindkettővel, ügyfélszolgálattal is.
Szerintem a képkészítés nem macera (vagyis igen, de a Te érdekedet szolgálja), én a Limókról is szoktam előtte/utána képet csinálni. -
426os
őstag
Viszont sokkal többen használják, a fix költségek jóval többfelé oszlanak. Én Berlinben lepődtem meg múltkor, hogy olcsóbb a regisztráció (használati díjakat nem néztem).
Nagy különbség, hogy itthon aki teheti az saját autóval tötymörög a dugóban (keskeny az a réteg, aki megengedhetné az autót magának, mégsem tart), ezzel szemben Nyugat-Európában nagyon nagy kihasználtsággal működnek a sharing szolgáltatások (autó/roller/kerékpár/robogó). Minél többen fogják használni itthon, arányaiban annál olcsóbb lesz.Más:
500Ft-nyi ingyenperc Limora a LIMONEWS kuponkóddal. Elvileg csak azoknak, akik ma fel voltak iratkozva hírlevélre, de próba szerencse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest