- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
-
LOGOUT
Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reald
csendes tag
válasz
radi8tor #333 üzenetére
Én is a napokban találtam rá, eddig két kocsit vittem a megfelelő helyre
Azóta - remélhetőleg- téged már ki is fizettek, előtte elkérik a paypal email címedet, vagy hogyan zajlik? Adószámot nem kértek? Bár ahogy néztem osztrák cég, azért az adóbevallásba gondolom illik beírni... Esetleg ha lehet egyéni vállalkozóként, úgy jobban megérős.
-
luciferk
senior tag
válasz
radi8tor #206 üzenetére
Nem rossz ötlet a lezárás és egyből foglalás combo, mert fél óra elég a vásárláshoz, ha nem elég akkor lehet hosszabbítani is a foglalást. Vajon ha az autón már vannak hórpadások, karcolások mennyi idő után javíttatja ki a szolgáltató? mert ugye használat elött mindíg le kell fényképezni valamint be kell írni a látott hibákat. Igaza van DeFrancónak sokan nincsenek tisztában azzal vagy nem akarnak tudomást venni róla, hogy elég nagy anyagi (100ezrek) felelősséggel jár a limózás vagy a greengózás, mert ha megtörténik a baj akkor jön a síránkozás na meg kapargathatja a fejét ha nincs elég pénze, hogy hogyan fizesse ki az okozott kárt.
-
luciferk
senior tag
válasz
radi8tor #202 üzenetére
Ezek szerint, ha másik bankkártyát is hozzá lehet adni akkor gondolom a már nem aktívat le is lehet törölni, hogy ne próbálkozzanak a terheléssel. Egy kicsit agájaim, vagyis rizikók is vannak a használattal kapcsolatban, pl ha beugrok a piacra vásárolni és ez idő alatt valaki meghúzza a kocsit akkor valószínű, hogy nekem kell fizetnem a költségeket.
-
Keem1
veterán
válasz
radi8tor #130 üzenetére
Így is volt, szerintem a pár nappal ezelőttié hibás lehetett, természetesen nyitott ajtókkal próbálkoztam
Egyébként szervós lehet a csomagtartó, ahogy benyomtam a gombot, az ajtó nyitás-záráshoz hasonló reteszelést lehetett hallani. Míg szervizben a kicsi öreg kocsi, jó az elektromos - bevásárlás kipipálva. -
DeFranco
nagyúr
úgy, hogy aki próbálni akarja a limót az most fogja, mert ma van az utolsó akciós nap, és ha már kipróbálja akkor az érdekesebb és jobb hírű elektromost fogja preferálni. holnaptól biztosan kevesebb lesz foglalt, főleg hétvégén. nem hiszem, hogy ez lesz mint most, hogy kb. kiskerületenként van egy szabad eUP
-
DeFranco
nagyúr
nagyon kevés van, most is úgy kellett vadászni egész messzire el kellett menni érte (trolival éppen közel volt - hogy maradjunk az elektromosnál
) de tény hogy most főleg mindenki az elektromossal mozog mert akciós.
napi szinten nekem nem érné meg használni ahhoz messze dolgozom meg kényelmes a közlekedés is. vész esetére jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest