- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Maguk a teszteredmények őszintén szólva nem túlságosan érdekesek, mert egyrészt szempont volt, hogy az _összes_ kártyán lefussanak a tesztek, másrészt idő hiányában (volt kártya, ami csak egy napig lehetett nálam; a tesztelés napján behalt a billentyűzetem stb. stb.) sem túl sok felbontás, sem proci- és vga-limit kisakkozására sem maradt idő...:( A fentiek miatt futott egy UT-benchmark, és egy 3DMark 2000 a kártyákon, 800*600 (Riva128...:(), és 1024*768-ban, 16 és 32 bites színmélységgel... Slussz...:( Az 1.6-os P4-em, ilyen alacsony felbontáson, már a GF2 GTS-től fölfelé cpu-limitált volt - ráadásul a tesztek DX7-es mivolta végett (valószínűleg emiatt) a GF4 Ti verte az _összes_ FX-et: még a nagyon tuti Gainward 5900-est is...
Viszont a kártyák/kártyacsaládok fícsörei, pontos specifikációja stb., plusz a kapcsolódó témakörök (3D-s képmegjelenítés, vga-kártyák fejlődése az MDA-tól stb.) talán érdekes lehet...:U -
jeges
senior tag
-
Egon
nagyúr
Rog: felmerült az ötlet; ha lediplomáztam majd foglalkozom vele; meglátjuk mi lesz belőle.
Kalandor: lehet hogy így tűnik; én csak örülök nagyon, és szerettem volna nyilvánosan is köszönetet mondani. Ennyi.
Jeges: ahogy mondod...:)) -
Egon
nagyúr
Ezúton (is) szeretném megköszönni a segítséget mindazoknak, akik segítséget nyújtottak a diplomamunkám elkészítéséhez.
Köszönöm a kölcsön kártyákat: Nagy Zoltánnak (Diamond Viper 330), Gee-nek (TNT2 M64), Artesz-nek (GF 256), Jocinak (GF2 MX), BCsabának (GF 2 GTS), Kurucz Péternek (GF3 Ti200), és nem utolsósorban: külön köszönet a Prohardver stábnak, a GF FX-ek tesztelésére nyújtott lehetőségért, és Keitaro-nak, a linkekért és a segítségért...:)
Már nagyon a végén járok, jövő hét hétfőn (ha minden jól megy) le is adom...:D
A söröket meg a legközelebbi pH-talin minden érintettnek prezentálom...:P
Aktív témák
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Samsung M393B2G70QH0 4x16GB PC3-10600 DDR3L 1333MHz ECC Registered DIMM 40e
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs