Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Az oké, hogy titán bevonatú, de szerintem az is kilyukad egy idő után.
Ahogy írtam - én is 2 éve nyúzom már, heti 2-3x borotválkozok, szóval még így is jól bírta.
A Remington előtt volt két Philishave, körkésesek voltak, de nekem nagyon nem jöttek be, utáltam őket. Húzzák a szőrt, pár ezerszer át kell menni velük a gyepen, hogy nagyjából oké legyen a végeredmény...nekem akkor kész stressz volt borotválkozni. Inkább választottam a manuál megoldást.
Most meg itt van a Remington...kész élmény betolni alá az arcom/ez még reklámszövegnek is elmegy.../
-
BLiNk3r
senior tag
Nekem Remingtonom van ([link]), nagyon faja gép!
Azelőtt volt két Philipsem is, mindkettő körkéses, de azok húztak is, gányul nyírtak, utáltam is őket rendesen.
A Remington alaposan nyír, nem irritálja a bőrt, hamar megvan vele a borotválkozás.
Már két éve használom problémamentesen, de tegnap észrevettem, hogy az egyik faken szita kilyukadt :/
Szóval most mehetek keresgélni Remington szitát, remélem nem túl húzós az ára...nameg azt is hogy lehet helyben kapni... -
BLiNk3r
senior tag
Nekem is va egy Philishave-em, de nem használom, mert iszonyat, hogy mekkora kínokat éltem át a Lift&Cut rendszer miatt: előbb kihúzza a szőrt, aztán levágja.
Nemtudom melyik őrült fejéből pattant ki ez a vonzó feature, de szerintem nem sokat borotválkozik, lehet hogy egy nő volt.
Felemelő érzés reggel bágyadtan ráereszteni az arcodra, próbáljátok ki!
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox Series X|S
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest