- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam0913
tag
válasz
kisza25 #2849 üzenetére
Egy Mercedes-Benz Viano mellé lenne vásárolva, nem gond, hogy kicsi lesz a csomagtartója, sőt..inkább azt a praktikumot szeretném megfogni vele, hogy kicsi - jó fogyasztással
3 ajtós autóm már volt, annyira nem kedveltem, de a MITO-nál lehet elviselném. Egyedül használnám az esetek 90%-ban, a maradékban pedig asszonyka fuvarozása ide-oda.
A Peugeot is megtetszett most (a célra tökéletesen megfelelne), de a Hyundai, Mito is nagyon jó választásnak tűnik. -
adam0913
tag
válasz
kisza25 #2832 üzenetére
Esetleg ez? A [Hyundai I10] sem tűnik rossznak
Vagy még a kategóriájában a [Peugeot 108] , vagy egy picivel nagyobb [Alfa Romeo Mito] ? -
adam0913
tag
válasz
kisza25 #2830 üzenetére
2011-es évjárattól azért akad bőven kinálat: [Hyundai I20 - használt autók]
Szerinted hogyan érdemes szűkíteni jobban a kínálatot? Az 1,4es nem is jó ezek közül? -
adam0913
tag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állok, és 2-3 aktív nap keresés után a Hyundai I20 - I30at érzem befutónak elsőkörben.
- Keret kb 1,5-2M (ebbe bőven beleférne ahogy nézegettem a kínálatot) ,
- benzines a prioritás, mert főleg városban lenne használva, heti szinten max 2-3szor autópályán rövidebb távra (~80km),
- megbízható,
- illetve hogy ne legyen hatalmas kocsi.Elegendő lehet szerintetek egy I20-as is, alkatrész összehasonlításos árakat nem találtam, azért jó lenne ha nem kellene egy vagyont költeni a vásárlás utáni alapszervízre
(vagy esetleg más típust ajánlanátok a fenti használatra?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest