Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
-
kisza25
félisten
kia rapid 1,7méter széles, clio grandtour, skoda fabia/kombi (1732mm)
mennyi a max szélesség ami befér?[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Akula
őstag
Nem akarlak elüldözni innen, de tényleg.
Opel Mokka? Az nagyon keskeny és magasabb felépítésű.
De ha nem akarsz fejfájást, akkor még a Suzuki Vitera (az új) is szóba jöhet.
Amúgy a Picanto a turbós benzinessel szerintem nem rossz autópályára sem. Kis méregzsák."Akula Sub, ready for the deep!"
-
Akula
őstag
Nem tudom milyen garázs van, de annyit kell végig gondolni, hogy mire kell neki a kocsi. Én inkább átépíteném a garázst (ha nem futódarus, aknás és gépesített, akkor jóval olcsóbb, mint egy új autó). Igen, az autók méretnövekedését mindannyian érezzük, a balasetek száma is megnőtt.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
albiosz
őstag
Na édesapám leboxolta édasanyámmal, hogy Stonic 1.4 LX Exclusive vétel DE irány tesztvezetés és próbáljuk be a garázsba. Nem fér be sajnos. Rio is alig keskenyebb, szóval az is off. Most ott tartunk, hogy Picanto 1.25 GT Line, ebben aztán tényleg minden van. Könnyebb is, mint a Rio pl. Gondolom ezzel se nyúl mellé. Pályán/autóúton élhető lenne?
-
kisza25
félisten
Nem azt mondtad, hogy 4M a limit?
Stonic teszt
Ha kiad 4,5M-et, akkor az ix20/venga van a legjobb áron 1,6 126 lovas mpi motorral
Igen a kona a stonic párja, viszont kicsit feljebb pozícionálták, a beltere szerintem kicsit jobb
Teszt kona[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Hol akarja használni? Az 1,25 jó kis motor, a stonic egy emelt rio+9cm hosszabb
Viszont az 1,25 5-ös váltója nagyon rövid a stonicban, városra van hangolva.
Az 1,4 meg már 4,5M az már kia ceed ár
Forgalombahelyezésre is kérdezz rá, mert van olyan, hogy azzal együtt az olcsóbb a drágább[ Szerkesztve ]
-
-
Atlantis
veterán
TPMS-szenzort cikkszám alapján én is online rendeltem az i20-hoz a téli kerekekhez, kifogástalanul működnek, programozni sem kellett, felismeri őket az autó minden további nélkül.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
kisza25
félisten
A hyundai 5 év gari, viszont nincsen kilométer megszabás, az i20 és rio ugyanaz a motor és váltó, viszont i20 könyebb, mert több benne a nagy szilárdságú acél 1110 vs 980 kg, mondjuk most nézem az fl 1050 kg, lehet több benne az alap extra
i10 Teljes hossz 3665 mm
Teljes szélesség 1660 mm
Teljes magasság 1500 mm
Tengelytáv 2385 mm
252 / 1046 liter
i20Teljes hossz 4045 mm
Teljes szélesség 1734 mm
Teljes magasság 1474 mm
Tengelytáv 2570 mm
326 liter / 1042 liter
i20/rio-ban 4 felnőtt kényelmesen elfér[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Ha 1db tpms garnitúra van, akkor rakosgatni kell, gumi szelepes, guminként 5eFt a szelep +, hogy átszerelik
Nekem 25eFt-ba fájt egy átgumizás+szelep átrakás
Gombinyó:az fl óta van így elötte 700-800 eFt több volt a listaár és csak a szalonban mondták meg a tutit[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
szerintem ok az ár, egy tipp: nem tudom mi van egy alap honda jazz-ben, de az is kb ennyibe kerül és az i20 is
a guminál kérdés a márka, elég olcsó méret (185/65 r15)
nem tudom mennyi a keret, de kifutó ezért jó áron van az ix20 és a kia venga 1,6mpi 126 ló motor és elég sok minden benne van alapból[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
Mikor hasonlót akartam alkudni a Rio akciós árából megkérdezte a kereskedő mit tudok felajánlani cserébe, hogy bukóval adja el nekem az autót. Engedtek volna még minimálisat, ha megígérem nekik, hogy a szomszédot is rábeszélem az tőlük történő autó vásárlásra.
A KIA ilyen, az akciós árból már számottevőt nem fognak engedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest