Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
vihartigris #2937 üzenetére
Én 450 km-re jártam dolgozni 10 évig, egyszer sem jártam így, de az elmúlt 24 évben sem, azért Magyarországon nincsenek nagy távolságok, ha tudom messzebb megyek tankolok és azt is tudom előre, hogy külföldön hol fogok tankolni, mert előre kitalálom, még egyszer sem tankoltam autópályán
-
V.T.
aktív tag
válasz
Pontosan ez a bajom. Nem gond ha pontatlan. De ne 10 literrel legyen már. Ez gáz.
-
Ocean
tag
válasz
Én nem pontatlanságnak hívnám ezt, sokkal inkább óvatosság.
Ahogy többen is írták már, több szempontból sem jó, ha porszáraz tankkal közlekedünk. Ezért hagynak rá gyárilag 6-8-10 litereket.
Ettől függetlenül ha épp autópályán mászol hegyet, és felvillan a sárga lámpa, akkor alkalmanként belefér, hogy kicsit tovább menj, hogy ne a legdrágább kúton tankolj tele.Egyébként be sem mutatkoztam, két hete én is boldog Hyundai tulajdonos vagyok, 2021-es i20, egyelőre óriási a szerelem, imádjuk
Én is úgy hoztam el egyébként a szalonból, hogy a digitális benzinszintjelzőn egyetlen pixel nem jelzett, csak villogott minden, hogy azonnal tankoljak, na mondom szép, ideadták pár deci benzinnel, de 36 liter belement (ennek 40 literes a tankja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest