- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- gerner1
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
Van egy 2021.11-ha Sportage-m. Eddig 10.000 ként cseréltettem szakszervízben az olajat (GDI miatti félelem). Minden évben előrébb csúszott
a vizsgálati idő ezáltal. Most novemberben már műszaki vizsga is lenne. Ezért kérek tanácsot , hogy járna el más.
Esetleg egy köztes olajcsere (nem márkaszervizbe, ha ez nem gond) , így kérdés, hogy pontosan milyet kellene belerakni?
Viszont amit még nem tudok, hogy nyáron is mennyi kilométert teszek bele, ha sikerül motort vennem.
Vagy most letudni a négyéves kötelező szervízt, s novemberben viszem el műszakira.
Nem tudom , mivel járnék jobban, mi üti esetleg a garanciát.
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest