Új hozzászólás Aktív témák

• user2

csendes tag

Srácok, a 2017 előtti i30-ról mit érdemes tudni? Nézegetem (még csak két éve...) ezeket (is), mint a lehetséges utódot, küllemre, formára, méretre jónak tűnik. A 120 pacis 1,6MPI motor szimpatikus (G4FG motorkód) elviekben, de nem igazán találok róla semmit. Ezt érint(het)i a korábban emlegetett "beszippantja a katalizátor darabkáit" probléma? Érzésre milyen egy ilyen autó? Az újabb, 2017 utáni változatot ki tudtam próbálni (nem voltam lenyűgözve), attól sokban különbözik? (H Astrából "jövök", illetve van egy YB Rionk, utóbbit imádom. Ezekhez mérek mindent. A Zastra helyére lenne, évi kb 6-8e km a táv, felében egyedül, felében tele, kevéssel több hátsó láb- és csomagtér jól jönne, de nem kell sok. Elvileg akár dízel is lehetne, mert 50km alatt nem nagyon indítom be, szóval éppen be tudna melegedni és ilyen kevés éves futással nagyon nem is amortizálódna, de benzines vagyok...)

kisza25, nekem ilyened van, ugye? Az 1.25MPI (ilyened is volt, ugye?) vidámsága nekem nagyon bejön, az i30 menyivel "nagyautósabb"? Mennyivel komfortosabb/kényelmesebb/tehenesebb (Hyundai lévén)?

Új hozzászólás Aktív témák